33 2015 tr-TR

33 (2015)

(Dram - Biyografi)
2015
IMDB
6.8
(5) 4 44 0 5
41
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
2s 7dk
IMDB
6.8
BU FİLM
31b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
03 Ocak 2018

Aranızdan Can'ın tavsiye olarak gönderdiği bu fim, 2010 yılında Şili'de bir madende yaşananları anlatıyor. Fakat nasıl anlatmak.. 33 madenci yerin altında kalıyor ve bir hayat mücadelesidir başlıyor. Filmin her saniyesinde, bakın anında falan demiyorum her bir saniyesinde 2014 yılında yaşadığımız Soma faciasını düşünüp durdum. Facia yaşandıktan 2 gün sonra Soma'ya gitmiştim belki bir yararımız olur düşüncesiyle. Çoğu arkadaşım yakınını kaybetmişti. Herkes perişan. Tam 301 canı da bu faciada kaybetmiştik... Eminim siz de birçok sahnede Soma'yı düşünecek ve aklınıza o an orada verilen hayatta kalma mücadelesini getireceksiniz. Getirin. Birileri böyle filmleri izlemeli, birileri bir şeylere dikkat etmeli, birileri insana değer vermeyi öğrenmeli. Yoksa tarih tekerrür eder. Etmesin. Toprak altında haftalar geçirdiğinizi bir düşünsenize. Düşüncesi bile kabus gibi değil mi? Korkunç.. Bu filme sizi klasik "Hadi tadını çıkarın!" cümlem ile yollamayacağım. Hadi gidin, gidin ve izleyin...

33 - The 33

filmine yorum yap!
mamicillo
26 Eylül 2021
Sıkı Üye
Çok önemli bir konu ama bence çok vasat işlenmiş. Oyunculuklar rahatsız ediciydi. Hiç işlenmemesi gereken ne kadar konu varsa hepsi eklenmişti sahne olarak.
coşkun K.
03 Mayıs 2021
Ben açıkcası filmi çok beğenmedim, nedendir bilmem oyunculuklar çok yavan geldi. Bir de enkaz altında adamlar varken kadınların yukarıda bir adam için kavga etmeleri de bana göre gereksiz bir sahne idi.
SPOILER [GÖSTER]
Alpay E.
01 Mayıs 2021
Sıkı Üye
Kendinizi madencilerin yerine koyduğunuzda içinizi sıkıştıracak ve bilsek de farkında olmadığımız gerçekleri hatırlatacak bir film. İzlenmeli.
Miraç I.
11 Haziran 2020
Usta Yorumcu
İnanılmaz bir ihmarkarlık var izlerken ilk önce düşündüğüm bu oldu, biri ceplerini doldururken onlara para kazandıranların canını hiçe sayıyor. 2 gün boyunca hiçbir şey yapmadan oturup beklemeleri de gerçekten çok üzücüydü sonunda suçlu bulunmamaları da adaletsizceydi ve keşke bizim hikayemiz de bu şekilde bitebilseydi... Keşke biz de umut içinde olabilseydik.. İzlerken Kaan'ın da dediği gibi aklınız hep Soma'da oluyor, keşke diyorsunuz.
SPOILER [GÖSTER]
irem S.
26 Ocak 2018
filmi izlerken seninde dedigin gibi aklimda hep Somada kaybettigimiz canlar geldi. keske böyle seyleri yasadiktan sonra degil de oncesinde tedbir alabilsek dedirtti hep. yine mükemmel bir secim mükemmel yorum. uzun zaman bekledik ama degdi , ne izlesem diye dusunme derdine son ! daha cok aglat bizi Kaan ! :)
33 filmimaden filmimaden konulu filmyeraltında geçen filmlerthe 33 filmiyaşanmış filmlergerçek filmlerthe 33 filmi konusu

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.