Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar 2021 tr-TR

Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar (2021)

(Dram - Spor - Biyografi)
2021
IMDB
7.5
17
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
2s 24dk
IMDB
7.5
BU FİLM
6.9b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
20 Mart 2022

Aranızdan Elif, "Tavsiyeni Gönder" köşemizden izlemem için göndermiş bu filmi. Profilini göz atmanız için bırakıyor ve kendisine teşekkür edip hemen konumuza geçiyorum... Filmimiz, tenis denince ilk akla gelen isimler olan Serena ve Venus Williams kardeşlerin, zirveye gelmelerinde en büyük etken olan babalarının onları eğitme sürecini konu alıyor. Müthiş derecede disiplinli ve planlı bir adamın, küçücük çocuklardan birer şampiyon yaratmasına şahit oluyoruz... Öncelikle film 2 saatten biraz uzun. Keşke daha kısa olsa mıydı? Evet. Fakat yine de izlemeye değer mi? Kesinlikle... Başrolümüz Smith öyle bir oynuyor ki, sanki ünlü kızların gerçek babasını izliyormuş hissine kapılıyorsunuz. Şöyle etkileyici, hırslı ve gaza getiren bir hayat hikayesi izlemek isterseniz mutlaka bu filme bir hafta sonunuzu ayırın derim. Ayrıca bu filmdeki kıyafet, mekanlar, kişiler ve renkler gibi en küçük ayrıntıların bile gerçek hikayeye uygun olarak düşünülüp tasarlandığını bilmenizi ve buna göre izlemenizi istiyorum... Yorumunuzu bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!

Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar - Kral Richard

filmine yorum yap!
orkun D.
03 Aralık 2023
144 dk nasıl bitti anlamadim. Will Smith'i severim. Amerika'daki Cancel Culture yüzünden bir süre daha yeni filmlerini göremeyeceğiz sanırım.
E.N.A.
06 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Biyografi filmlerini çok seviyorum ama azmin zaferine, tarihe adını yazdıran neferlerin hayat öykülerine seyirci olmak bambaşka. İzleyin.
Berk Ö.
25 Nisan 2022
Sıkı Üye
Smith oyunculuğu çok başka... kitap gibi film olmuş.
Yasemin B.
11 Nisan 2022
Çaylak
Kaan'ın tavsiyesi ile izledim; izleyelim, izletelim çok başarılıydı.
Mehmet C.
31 Mart 2022
Sıkı Üye
Uzun film ama izlemesi zor değil. Her ne kadar Oscar gecesi attığı tokadı doğru bulmasam da Will Smith çok iyi oynamış. Yıllarca izlenecek bir yapım denebilir.
Sefer
27 Mart 2022
Tek kelimeyle mükemmeldi. Başından sonuna harika bir başarı öyküsü. Çok etkileyici bir film olmuş. Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenilmesi de filmi çok ama çok ayrı bir yere taşımış. Siz de benim gibi gerçek hayat hikayesinden esinlenilerek yapılan filmleri seviyorsanız tam size göre bir film diyebilirim.
king richard filmi konusuking richard konusuking richard yorumking richard gerçek hikayeaile filmiaile filmleriailece izlenecek filmlertenis konulu filmlertenis filmlerispor filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.