Escape Room 2019 tr-TR

Escape Room (2019)

(Gerilim - Gizem)
2019
IMDB
6.5
(52) 4 267 0 5
261
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
52 Yorum
1s 40dk
IMDB
6.5
BU FİLM
57b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
07 Nisan 2019

Bu sıcak sıcak, dumanı üstünde 2019 filmini aranızdan "Buse Cura" izlemem için bana göndermiş. Kendisine teşekkürler ediyor ve hemen filmimize geçiyorum. Size uzun zaman önce burada tavsiye ettiğim İspanyol filmi "Fermat's Room"u hatırlayın. İşte izleyeceğiniz bu film de, orada olduğu gibi rastgele seçilen 6 kişinin bulmacaları çözerek içinde bulundukları odalardan kurtulmaya çalışmalarını konu alıyor... Film bana sürekli olarak "Şimdi ne olacak?" dedirtmeyi başardı. İyi bir gerilim filminde sürekli gerilmekten çok "Ne olacak şimdi?" diye sorgulamayı daha çok sevenlerdenim. O yüzden bu film beni germekle birlikte sonuna kadar da sürüklemeyi başardı. Şöyle biraz akıl dolu bulmacalar, biraz gerilim, biraz da hayatta kalma savaşı izleyeceksiniz. İzledikten sonra yorumunuzu aşağıya muhakkak bekliyorum. E hadi tadını çıkarın!

Escape Room - Kaçış Odası

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
kaanintavsiyesi.com
5 yıl önce
Çaylak
* İzlemediyseniz Okumayın *
- Film, sonunu baştan göstererek bizi iyi bir şekilde trollüyor yiğidi öldürüp hakkını vermek gerek. Hatta sonuna geldiğinizde eminim siz de "Aaa e burayı gördük filmin başında?" diye söyleneceksiniz ya da söylendiniz.
- Kızın kameraları kırması, kameralardan odada olup bitenleri göremeyince birilerinin odayı kontrol etmeye geleceğini düşünmesi güzeldi.
- Jason'ın, aslında teknede arkadaşını öldürmüş olması gerçeğinin verilmesi güzeldi.
- Bu arada klişe şaşmadı ve yine ilk önce gözlüklü arkadaş öldü.
- Mike karakteri biraz yersizdi.
- Amanda'nın 2. sırada ölmesi şaşırttı. Güçlü bir rolü var gibiydi, sona doğru gider diyordum fakat erken gitti.
- Son odalar biraz karambole gelmiş gibiydi. Yani ne oluyor pek anlayamadan geçip gitti.
Bunları okuduysanız mutlaka siz de yorumunuzu yazın.
SPOILER [GÖSTER]
Beyza Y.
13 Mart 2024
Sıkı Üye
Harika bir filmdi, 2.'sini de izledim çok beğendim sürükleyici.
Thalia
27 Mart 2023
Çaylak
Bu tarz filmleri sevenler için tahmin edilebilir ya da ortalama olsa da çok keyif alarak izlediğim bir yapım oldu. Heyecanı sonuna kadar devam ettiriyor ve uzatmadan tadında bırakıyor. Devam filmi olan Escape Room: Tournament of Champions da izlemeye değer.
cuma S.
14 Ocak 2023
Ben pek beğenmedim. Çok sıradan ya da "Alice in Borderland" izleyen biri olarak bana çok yavan geldi.
Hacer Ö.
22 Kasım 2022
Sıkı Üye
Saat 2:16.. Filmi çok beğendim acayip sardı. Hatta kendimi de o oyun odalarının içinde şifre ve bulmacaları çözmeye çalışırken buldum.. Çok zekice yazılan bir senaryo.. Kesinlikle izleyin.. Serinin 2. filmini Kaan sitede önerdi mi bilmiyorum ama onu da izlemek istiyorum.. Herkese iyi seyirler.
Melike K.
19 Kasım 2022
Çok iyiydi. Bilim kurgu, aksiyon yani ne desen var. En beğendiklerimden biri..
Zehra B.
26 Ekim 2022
Hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biriydi, mutlaka izleyin. Bayıldım.
Bülent K.
04 Ekim 2022
Usta Yorumcu
IMDb notunun yanıltıcı olduğu filmlerden bir tanesi daha. Uzmanlar tarafından sinematografik olarak başarılı bulunmasa da seyirci açısından seyirlik bir film bence. Film, sonuna kadar sizi içinde tutuyor, iyi seyirler...
Ayhan B.
21 Ağustos 2022
Usta Yorumcu
Türlerinin içinde üst sıralarda olan, seyir zevki iyi bi film, bu tarzı sevenler 'bundan çok yapıldı' diyip izlememezlik yapmasın bence.
pinkdreams
08 Ağustos 2022
Çaylak
Önce Fermat's Room'u izlemesem daha çok etkilenebilirdim. Filmin bazı yerleri amerikan klişeleriyle katledilmiş ama neyse sevip, devamını merak edenler devam filmi olan 2021 yapımı "Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvasını" da izleyebilir.
Yağız Şimşek
24 Temmuz 2022
Sıkı Üye
Film ilk dakikadan itibaren sarıyor. Ve temposunu hiç düşürmeden devam ediyor. Eğer birkaç klişeye katlanabilirim diyorsanız ve şöyle sağlam bir film arıyorsanız bu film sizin için mükemmel bir filme dönüşebilir. Benim için dönüştüğü gibi.
Daha fazla yorum41
escape room filmi konusuescape room filmi yorumlarıescape room filmi izleescape room 2019 filmikaçış odası filmi konusu2019 kaçış odası filmi yorumlarıgerilim filmlerigerilim filmi önerileri2019 filmleri2019 film önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.