Fırtına Çocuğu 2019 tr-TR

Fırtına Çocuğu (2019)

(Dram - Macera)
2019
IMDB
6.9
(5) 5 37 0 5
37
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
IMDB
6.9
BU FİLM
35b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
26 Nisan 2019
Filmimiz, yaşlı bir iş adamının çocukluk yıllarını konu alıyor. Bir gün eski fotoğraflara bakarken torunu "Dede bunlar ne?" deyince amcamız başlıyor anlatmaya... Çocukluk yıllarında 3 Pelikan yavrusuna bakıp, büyütüyor ve pelikanlar da onu kendilerinden biri gibi kabullenip o nereye giderse peşinden gidiyorlar. Fakat gel zaman git zaman derken bazı hüzün dolu anlar yaşanıyor ve bu sahneler de izleyenin gözlerini nemlendirmeye yetiyor... Öncelikle ilk yarısında bu filmi size "Hafta Sonu Tadında" kategorimde tavsiye etmeyi düşünüyordum fakat film, duygu yüklü ilerleyişi ile "Etkilesin" kategorime girmeye hak kazandı. "Hayvan" konulu filmleri büyük bir keyifle izliyorum. Belki de o yüzden olacak, bu film beni fazlasıyla etkiledi. Oyunculuklar, görsel efekt kullanmadan gerçek pelikanlar ile yapılan çekimler, hepsi şahaneydi. Şöyle keyifli ve yer yer de hüzünlü, sıcacık bir öykü izlemek isterseniz bu film tam sizlik olabilir. Yorumunuzu aşağıya muhakkak yazın. Hadi tadını çıkarın!

Fırtına Çocuğu - Storm Boy

filmine yorum yap!
eraycoskun
04 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Film sizi sakinleştiriyor. Bende sevmeye başladım bu hayvan konulu filmleri. Sonlarda duygulanmadım da değil. Geçmiş ve geleceği aynı görüntüye koymaları da çok hoşuma gitti. Tavsiye ediyorum.
Gökhan Özkol
22 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Film tam içinizi ısıtacak türden. Gözden kaçırmadan izlemelisiniz, iyi seyirler.
Miraç I.
13 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Hikaye dinlemeyi seviyorsanız ve hayvan sevginiz varsa, kalbinize dokunacak bir film. Görsel efekt yok bir yer dışında sanırım onu da pek yapamamışlar onun dışında gayet başarılıydı.
Onur Y.
27 Kasım 2019
Konusu güzel ancak çok durağan bir film.
Aytek S.
02 Eylül 2019
Usta Yorumcu
konusu hayvan olan filmlerin içinde artık bir numaramda bu film olacak, nasıl översem öveyim yetersiz kalacak...
storm boy filmistorm boy filmi konusustorm boy filmi yorumlarstorm boy filmi oyuncularstorm boy filmi ımdbstorm boy filmi 2019fırtına çocuğu filmi konusufırtına çocuğu filmi fragmanıfırtına çocuğu filmi izlestorm boy filmi izlehayvan filmlerihayvanları konu alan filmler2019 filmleri2019 film tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.