Rogue Agent 2022 tr-TR

Rogue Agent (2022)

(Gerilim - Dram)
2022
IMDB
6.4
16
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
1s 55dk
IMDB
6.4
BU FİLM
6.10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
03 Mayıs 2023

Bu ilginç film, yakışıklı bir adamı ve işinde başarılı, güzel mi güzel bir avukatın yaşadıklarını merkeze alarak ilerliyor. Adamımız, her gün iş yerinin önünden geçen bu güzel kadına daha fazla karşı koyamıyor ve bir gün tanışmak için atlıyor caddeye... İşte o andan sonra başlayan aşk, ikiliyi tamamen sarıyor. Fakat zaman ilerledikçe aşık olduğu adama dair bazı şüpheler duymaya başlayan kadın, adamımız hakkında küçük bir araştırmaya girişiyor ve film de, bir 'aşk filmi' olarak ilerlerken direksiyonu birden kırıp çok başka bir yapıma dönüşüyor... Öncelikle 'spoiler' yememeniz için filmi farklı bir şekilde anlatıp, tavsiye etmek istedim size. Süresi daha kısa olabilirdi, fakat yine de bu film beni sonuna kadar götürmeyi başardı. Biraz aşk, biraz ihanet, birkaç sürpriz ve yer yer şaşıracağınız bir film sizi bekliyor. Bence bir şans verin. Yorumunuzu da aşağıya bırakın tabi... Hadi tadını çıkarın!

Rogue Agent - Rogue Agent

filmine yorum yap!
Albert K.
15 Nisan 2024
Sıkı Üye
Güzel bir film tam hak ettiği IMDB puanını da almış bence. Bazı filmler vardır izlersiniz kötü değildir ama kimseye de önermezsiniz, bu film onlardan biri değil. Çok iyi olmasa da birine önerebileceğiniz keyifli bir film.
mustafa Y.
27 Aralık 2023
Güzel bir film, gerçek hikaye, etkileyici anlatım, iyi ki izlemişim.
Ayfer E.
13 Kasım 2023
Çaylak
Özellikle kadınların izlemesi gerekn bir film. Güzel şaşırtıcı, ders niteliğinde.
Özlem Ö.
18 Ekim 2023
Her insanın özellikle de kadınların izlemesi gereken bir film. Günümüzde bu tarz insanlar giderek çoğalıyor maalesef. Güzel bir film olmuş. İlk 30 dakika film sıkıcı galiba dedim ama ince ince huzurla işlenmiş bir film olmuş. Kaan bey kardeşim yine tavsiyenle yanıltmadın tebrik ve teşekkür ederim.
Recep Ç.
30 Eylül 2023
Sıkı Üye
Baya düşündürücü, sürükleyici ve heyecanlıydı. Çevremizde birçok örneği var böyle olayların. Ders niteliğinde güzel bir filmdi. İzlenir.
Defne P.
01 Ağustos 2023
Çaylak
Kadın çok güzel. Adam çok yakışıklı. Dönen dolapları geçersek başroller çok başarılıydı bence. Sürükleyiciliği yüksekti. Geçen yıl çıkmış ama hiç duyulan bir film değil. Bence şans verilebilir.
Aslı B.
10 Mayıs 2023
Usta Yorumcu
Benzer filmler var. Yine de film kendini izletiyor. Adama ben de sinirlendim ama iki tatlı söze kanan, para veren kadınlara daha da sinirlendim. Bırakın böyle yavş*k adamları yanınıza bile yaklaştırmayın. Gerçek bir olaydan alındığına göre birçok kadını kandırmış. Yazık duygularıyla oynanan kadınlara, bir de serbest kalmış. Cezasını bulur inşallah.
SPOILER [GÖSTER]
Pinkmoon
08 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Bugün izledim. Siteye girince gördüğüm bir filmdi. Sürükleyiciydi, başroldeki adama sinirlendim ama hayatta böyle insanlar çok.
rogue agent konusurogue agent film konusurogue agent yorumlarrogue agent film yorumlarırogue agent 2022 filmi

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.