Founder 2016 tr-TR

Founder (2016)

(Dram - Biyografi)
2016
IMDB
7.2
(14) 4 112 0 5
105
7
İZLEDİM
SONRA İZLE
14 Yorum
IMDB
7.2
BU FİLM
19b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
04 Şubat 2018
Filmimiz, her gün dünya nüfusunun %1'ini doyuran dev marka Mc. Donalds'ın kuruluşunu konu alıyor. Hırslı, tuttuğunu koparan, kafası sürekli girişimciliğe çalışan bir satış görevlimiz var. Bir de yeni nesil bir fast food restoranı kuran 2 başarılı kardeşimiz. Hırslı adamımız insanların akın ettiği bu yeni nesil restoran fikrine hayran kalıyor ve diyor ki "Bunu geliştirelim" ve işte size Mc. Donalds! Yalnız şöyle de bir konu var. Nasıl Facebook'un kuruluş hikayesini anlatan ''The Social Network'' filminden sonra Zuckerberg'e ''Vay şerefsiz resmen başkasının fikrine çökmüş!'' dediysek, bu filmden sonra da Mc Donalds'a olan bakışınız biraz bu yönde olabilir. Fakat bu durumu kötü sanmayın, aksine filmimiz azmi, başarıyı ve üst düzey bir zekayı konu alıyor. İçinizdeki girişimciyi dürtüp uyandırabilecek nefis bir film izleyeceksiniz. Tadını çıkarın!

Founder - The Founder

filmine yorum yap!
cuneytakus
24 Mart 2023
Çaylak
Makyavel dirilip yorumlamalı bu filmi. "Hedefe giden yolda her şey mübah mıdır?". Ülkemizde yaşansaydı faaliyete geçtiği ilk gün "Meşhur Tarihi Köfteci" tabelası yaptıracak bir karakteri izlerken vay be demeden geçmek mümkün değil.
Gökmen D.
09 Mart 2023
Sıkı Üye
Zafere giden her yol mübah mıdır? mübah olsa da olmasa da izlemenizi önerebileceğim bir yapım, özellikle girişimci arkadaşların izlemesini öneririm.
roxaLor3nz
21 Temmuz 2022
Pes etmemeyi, devam etmeyi, en ufak zorlukta daha çok istemeyi öğütlüyor film.. Bazen bir filmin 1 dakikası bile koca bir hayatta alacağımız en büyük tavsiyelerden biri oluveriyor. İzleyin.
Tuğba B.
21 Mayıs 2022
Alt başlık gerçekten muntazam ''Dünyada azmin yerini hiçbir şey tutamaz. Yetenek tutamaz. Yetenekli ama başarısız birçok insan vardır. Zeka da tutamaz. Farkına varılmayan zeka yalnızca bir klişeden ibarettir. Eğitim de tutamaz. Dünya, eğitim görmüş aptallarla doludur. Azmin ve kararlılığın gücü ise sınırsızdır. '' diyor ama gözler önüne serilen haksız rekabet ve iyi niyeti suiistimal ile birlikte gelen zoraki başarı.. İzleyin.
Rızvan T.
06 Mart 2022
Ticari deha, ancak hırslı, yani başkalarının üzerine basarak yükselmiş ve ilk kurucularına kazık atmış... %1'i vermemiş.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Bir ticari dehanın öyküsü... Oldukça yavaş akıyor ve yer yer cinsiyetçi yaklaşımdan dolayı insana sinir krizleri geçirtebiliyor. Yine de sonuna vardığınızda yarım bırakılan şeylere başlamak için adım atmaya teşvik eden bir tat bırakarak sonlanıyor.
Helinn
23 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Olay bayağı iyi anlatılmış. Hiç sıkılmadım. Aşşırı gaza geldim her an köşedeki kebapçının adını gaza getirip fark ettirmeden çalabilirim. Kesin izleyin!
Tuana E.
22 Kasım 2020
Çaylak
İlk yarım saati baya sıkıcıydı. Hatta bırakmayı bile düşündüm ama sonra devam ettim ve iyi ki de etmişim. Ne kadar ana karaktere sinir olsam da güzel bir filmdi.
ayten Y.
24 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Öncelikle hikayeyi çok iyi anlatıyor. Genelde kurnazlıkla suçlansa bile ben iki tarafın da hatası olduğunu düşündüm. Yeniliğe bu kadar kapalı oldukları için kaybetti kardeşler.
Semih
11 Nisan 2020
Çaylak
Acımasız bir gerçeğe dayanan bu hikaye ancak bu kadar güzel ve keyifli bir şekilde aktarılabilirdi.
Daha fazla yorum4
the founder filmi konusuthe founder filmi yorumlarmichael keaton filmlerimc donalds filmigaza getiren filmlergirişimcilere film önerilerietkileyici filmleryaşanmış filmlersenaryosu gerçeğe dayanan filmleretkileyici film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.