Gangster, Polis ve Kötü 2019 tr-TR

Gangster, Polis ve Kötü (2019)

(Suç - Polisiye)
2019
IMDB
7
(13) 4 50 0 5
47
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
1s 50dk
IMDB
7
BU FİLM
32b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
09 Ağustos 2019

Aranızdan "Kenan Buğdaycı" izlemem için göndermiş bu filmi. Kendisine teşekkürler ediyorum. Şimdi, işinde başarılı polisimiz, güçlü bir mafya babamız ve azılı bir seri katilimiz var. Bu seri katil bir gün mafya babasına rast geliyor ve tek tanık olduğu için de mafya babası, polis ile iş birliği yapmak zorunda kalıyor. İşte film de bu suç üçgeninde yaşananları konu alıyor... Daha önce de söyledim, Güney Kore "sinema" olayını aştı. Artık yaptıkları her film ortalamanın üzerinde oluyor. Size geçen haftalarda tavsiye ettiğim "The Outlaws" filminde olduğu gibi bu filmde de silah görmek çok zor. Düşünsenize, polis var, suçlu var, mafya var ama filmde silah yok. Adamlar silahsız "suç" filmini çözmüş. Ben filmi başarılı buldum. Özellikle mafya babamız Ma Dong-Seok'un oyunculuğunu çok beğeniyorum. Şöyle vurdulu kırdılı, seri katilli iyi bir polisiye filmi isterseniz bu film tam sizlik. Hadi tadını çıkarın!

Gangster, Polis ve Kötü - The Gangster, The Cop, The Devil

filmine yorum yap!
Bülent K.
14 Mart 2024
Usta Yorumcu
Uzak doğu filmlerinde genelde oyunculuklar bana biraz yapay geliyor ve bu da filme devam etmemi engelliyor. Burada özellikle başrol oyuncularından gangster rolü gerçekten başarılıydı. Altyazılı izlediğim için yine de konuşmalarını duyunca gülmeden edemedim :)) Konu olarak güzel bir film akıcı ve aksiyon dolu. Ama silah yok diyen arkadaşları anlayamadım doğrusu, bıçağı silahtan saymıyorlar galiba :))) Bir sürü bıçak sahnesi var ve bu bıçaklama sahneleri çoğu vurma sahnesinden daha etkileyiciydi bence. O yüzden silahsız bir gangster filmi isteyenlere tavsiye etmem. Ama diğer herkese tavsiye ederim. Film güzel... İyi seyirler...
Alperen
05 Ekim 2023
Usta Yorumcu
Ortalama bir aksiyon filmi. Çoğu klasik aksiyon filminden farklı kılan ise silah vb aletlerin neredeyse hiç bulunmaması yani film tamamen yakın dövüş odaklı. Oyunculuklar da gayet iyiydi. Bir şans verin derim.
Akif Feyzioğlu
04 Mart 2023
Sıkı Üye
Aksiyonu yerinde bir filmdi. Bazı sahneler insanı ürkütse de genel olarak iyiydi. Farklı tarz bir film aranıyorsa bu film odur kesinlikle.
Gizem O.
28 Şubat 2023
Sıkı Üye
Abartı sahneler dışında aksiyonu güzeldi. Yukarıda bahsedilen konudan başka hiçbir olayı yok, merak unsuru çok az. Çerezlik izlenilebilir.
dwaekki W.
28 Şubat 2023
Usta Yorumcu
Kore filmleri çok iyi oluyo genelde. Bu da bayağı sardı. Bazı yerlerde sıkılsam da genel olarak çok iyiydi. İzlenebilir.
Gokhankozan
26 Ocak 2023
Sıkı Üye
Ucuz, yapay bir polisiye. Çok şey beklemeyin. Daha çok hint filmi gibi.
widight
15 Ağustos 2022
Sıkı Üye
İlk defa bir asya yapımını beğendim diyebilirim. Vurdusu kırdısı yerinde.
Mustafa
22 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Son sahnesine kadar sıkılmadan izledim. Anahtar sopa demir çubuklarla birbirine saldıran insanlar… Kore sineması genellikle pişman etmiyor.
Umur E.
10 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Psikopatlara ilgi duyan biri olarak bu filmde işlenen psikopatiyi beğendim lakin geriye kalan her şey saçma ve gerçekçilikten uzaktı.
ongun B.
28 Aralık 2020
Çaylak
Bu aralar İspanyol ve Kore sineması yükselişte. Bu film de beni gerçekten tatmin etti. Final sahnesi ile de 'oh be' dedirtti. Katil, Polis ve Mafya üçlemesini çok güzel harmanlamışlar. Sonuna kadar bir aksiyon. Tavsiyemdir.
Daha fazla yorum3
the gangster the cop the devil filmithe gangster the cop the devil konusuthe gangster the cop the devil izlethe gangster the cop the devil oyuncularkore filmi önerileri2019 filmlerithe gangster the cop the devil 2019 konusu

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.