Gece Hayvanları 2016 tr-TR

Gece Hayvanları (2016)

(Dram - Suç)
2016
IMDB
7.5
(15) 4 113 0 5
92
21
İZLEDİM
SONRA İZLE
15 Yorum
IMDB
7.5
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
28 Ocak 2018
Öncelikle hemen söyleyeyim; filmimizde, ilk sahneden itibaren görsel açıdan oldukça sakıncalı sahneler mevcut. Sonra vay efendim ben neler görüyorum gibi yakınma cümleleri duymayayım. Baştan sona kasvetli bir atmosfere sahip filmimizde, bir o kadar kasvetli olan bir kadının yaşadığı pişmanlığı izleyeceksiniz. Kadın, eski kocasının yazıp, "Nasıl olmuş?" diyerek kendisine gönderdiği kitabı elinden bırakamıyor ve okudukları tam anlamıyla hayatını değiştiriyor. Filmimiz, ilk yarısı ile sizi gerim gerim gererken, ikinci yarısıyla bu gerilimin yanına bir de dram ekliyor. Film, çok kapsamlı bir konuya, bir de taş gibi bir oyuncu kadrosuna sahip. Bu tarz psikolojik filmler birçok kişiye hitap etmiyor bunu biliyor ve sizi anlıyorum fakat odaklanarak izlediğinizde bu dev yapım damağınızda çok kaliteli bir tat bırakacaktır. Hadi tadını çıkarın!

Gece Hayvanları - Nocturnal Animals

filmine yorum yap!
Ertuğrul U.
10 Eylül 2023
Sıkı Üye
Bu film gerçekten Jake abimizin en sevdiğim filmi olabilir, biraz yavaş gitti ya da ben öyle olmasını istemedim bir an önce sonunu görmek için, sonu demişken zaten sonu da gerçekten güzeldi, mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.
Aslı B.
12 Ağustos 2023
Usta Yorumcu
Sonu için izlenir. Etkileyici bir film. Biraz sabır gerektiriyor. Baştan beğenmiyorsunuz ama film bitince vay be deyip fikriniz değişiyor. Bir şans verip izleyin derim.
Thalia
27 Mart 2023
Çaylak
Bu filme olumsuz yorum yapanların filmi ve filmin vermek istediği mesajı pek anlamadığını düşünüyorum. Anlatılmak istenen, oldukça farklı bir yolla işlenmiş, bu da birçok kişinin hoşuna gitmemiş sanırım. Film oldukça başarılı. Özellikle son sahnesiyle "Bu film olmuş." dedim.
sıla ö.
26 Ocak 2022
Sıkı Üye
Ay çok güzeldi anlamadım, film açıklamasını okudum daha da güzelmiş. Anlamazken de sürükledi durgun diyenler olmuş değildi merak ettim ne olucak diye aktı gitti film.
destalyad
02 Ağustos 2021
Sıkı Üye
İzlerken pek keyif alamadım hatta olayı pek kavrayamadım bile ama yorumlara göz atınca taşlar yerine oturdu, şaşkınım yani bayağı simgesel bir film olmuş bir de bir yorum gördüm tam da filmin özeti 'kırdığınız, yok saydığınız kalplerin merhametine ve sevgisine bir gün muhtaç olursunuz'..
SPOILER [GÖSTER]
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Filmin çok derin bir anlamı var. Ben anlamak için incelemelerine göz attım ve cidden şok oldum. Kesinlikle izleyin. Ve ayrıca Jake Gyllenhaal <3
Tuanna C.
02 Mayıs 2021
Sıkı Üye
Filme kötü yorum yapanlar filmde neler olup bittiğini anlamamışlar sanırım. Birçok şekilde yorumlanabilir aslında. Sonu çok iyiydi, oyunculuklar da öyle. Fazla diyecek bir şey yok bence gidin ve izleyin.
uykusarhosu
17 Mart 2021
Sıkı Üye
Film hakkında yapılan acımasızca yorumları okuduktan sonra izlemeyi ertelediğim bir filmdi. Ama iyi ki izlemişim, uzun zamandır izlediğim en etkileyici filmlerden bir tanesiydi. Sadece oyunculukla sizi bağlamıyor, merak uyandıran bir olay örgüsü içerisinde de ilerliyor.
UğurKibrit
02 Aralık 2020
Sıkı Üye
Çok büyük beklentiye girmeden izlerseniz vaktinizi değerlendirmiş olursunuz. Ortalamanın üzerinde bir film.
ayten Y.
30 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Uzun ve durağan filmlerden. Kafa karıştırıcı ama bence bunu keyifli veya eğlenceli bir yoldan yapmıyor. Sevemedim.
Daha fazla yorum5

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.