Hayat Avcısı 2012 tr-TR

Hayat Avcısı (2012)

(Gerilim - Gizem - Belgesel)
2012
IMDB
7.5
(10) 4 23 0 5
IMDB
7.5
BU FİLM
19b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
20 Şubat 2021

Bu tavsiyeyi aranızdan Gökhan izlemem için göndermiş. Kendisine teşekkürler ediyor, profilini sabitliyor ve konumuza geçiyorum... Öncelikle 1 buçuk saatlik ve tamamen gerçek olaylara dayanan çarpıcı bir belgesel-film izleyeceksiniz. Filmimiz, 13 yaşındaki kayıp bir çocuğun evinden çok uzakta, hatta farklı bir ülkede bulunmasını ve bundan sonraki süreçte kafalarda oluşan soru işaretlerinin giderilmesini konu alıyor... Öncelikle gerçekten etkilendiğimi söylemek istiyorum. Yer yer gerildim, yer yer de fazlasıyla şaşırıp irkildim. Yapım öyle güzel hazırlanıp kurgulanmış ki, gerçekten hikayenin de bir kurgu olduğunu düşünüyorsunuz fakat izleyeceğiniz şeylerin hepsi gerçek. Ekrana kilitlenip geçirdiğim bir 1 buçuk saat oldu. Ayrıca yakın bir zamanda izleyip sizlere de tavsiye ettiğim şu yapım da bu konuya biraz benziyordu. Bu tavsiyeden sonra ona da mutlaka göz atın derim... Yorumunuzu aşağıya mutlaka bekliyorum, hadi tadını çıkarın! 

Hayat Avcısı - The Imposter

filmine yorum yap!
Zeynep
08 Eylül 2023
Sıkı Üye
Gerçekten tüyler ürperten bir hikaye.. Beni etkileyen belgesel filmlerden biri oldu, aklımda bir sürü soru ve ihtimal ile kaldım hala düşünüyorum nasıl olduğunu.. filmin aktarım şekli de güzeldi akıcıydı bence.
Bedia
27 Nisan 2022
Sıkı Üye
İlginç bir film. Sahtekarlıkta kimse Tinder Avcısı'nın eline su dökemez derdim bu filmi izleyene kadar. Seni gidi seni... Simon Leviev'in papucunu dama attın sen neymişsin be Frederic! Imdb (7,5) biraz yüksek, 6,5 olmalıydı bence. Ama izlemeye değer. Tavsiye ederim.
SPOILER [GÖSTER]
elif ş.
24 Eylül 2021
Belgesel tadında güzel bir filmdi. Keşke bu olayı müge anlı'da da izleyebilseydik..
Helinn
04 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Olay cidden çok ilginçti. Ne yazık ki bazı çelişkileri gözardı edemedim. Sonuç olarak; Ortalama bi film.
Serkan B.
09 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Anlatılan konu itibarı ile izlenir kıvamdaydı. Evet hayli çelişki var, ancak anlatım gayet iyi.
Miraç I.
18 Mart 2021
Usta Yorumcu
Sahtekar filmini hatırlattı izlerken... Çok fazla çelişki vardı. Neyse ki biz böyle şeylere Müge Anlı sayesinde alışığız amerikalılar gelip 3 bölüm müge anlı izlese 200 tane film çıkarır.
hüseyin G.
14 Mart 2021
Çaylak
Etkileyiciydi... Neleri var diyor insan. Çok şey yazılır söylenir üstüne. İzledikçe paradigmam değişti. Sonunda yaşlı detektifle aynı sonuca vardım.
Ayşe
27 Şubat 2021
Çaylak
Çok beğenmedim açıkçası, normalde gerçek hikayeleri severim ama bunu beğenmedim.
Nilüfer Ç.
25 Şubat 2021
Çaylak
Sabırla izlemeye çalıştım ama olmadı, orta kısımları atlayıp son 3-4 dakikayı izledim sadece. Enteresan bi olay aslında ama bu yabancılar her şeyi çok abartıyorlar anlatırken.
eraycoskun
22 Şubat 2021
Usta Yorumcu
Ekrana yapıştım kaldım, gerçek olan hikayeleri sevmeye başladım sanırım olayları da çok güzel bir şekilde izleyiciye aktarmışlar, başarılı bir yapım.
Daha fazla yorum0
the ımposter konusuthe ımposter filmi yorumhayat avcısı filmi konusuhayat avcısı filmi yorumfrederic bourdin kimdirfrederic bourdin filmibelgesel film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.