Mincemeat Operasyonu 2021 tr-TR

Mincemeat Operasyonu (2021)

(Savaş - Biyografi)
2021
IMDB
6.7
9
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
2 Yorum
2s 8dk
IMDB
6.7
BU FİLM
5.7b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
23 Haziran 2022

Filmimiz, 2. Dünya Savaşı sırasında Hitler'i kandırmak için girişilen büyük bir operasyonu konu alıyor. Tamamen gerçek kişi ve olayları işleyen film, tarihe geçen bu operasyonun hem öncesini hem de sonrasını bize gösteriyor. Tam "Ne yapsak da Hitler'i Sicilya'dan uzaklaştırsak?" diye kara kara düşünülen zamanda 2 kişinin ortaya attığı bir taktik, "Acaba Hitler bu yemi yutacak mı?" diye düşündürtmeyi başarıyor... Öncelikle filmi izlemeden önce tabi ki akıllardan çıkmayacak bir yapım beklemiyordum fakat özellikle 'dönem' filmlerini sevenler için bu film bence iyi bir seçenek olabilir. Bolca casusluk, bolca tarih ve bolca istihbarata maruz kalacağınız bu film bence çok iyi de oyunculuklar içeriyor. Adamlar yaşadıkları her bir olayı tek tek filmleştiredursun, biz de 3 saatlik yerli diziler çekmeye devam edelim... Neyse bu konuda doluyum, siz beni anladınız... Hadi tadını çıkarın! 

Mincemeat Operasyonu - Operation Mincemeat

filmine yorum yap!
Hilal T.
01 Nisan 2023
Çaylak
Durağan ilerliyor ama ayrıntılar muazzamdı, ben sevdim teşekkürler.
Berk Ö.
13 Temmuz 2022
Sıkı Üye
Bazı kısımlarda heycanı düşse de genel olarak bakıldığında önemli bir tarihi olaylar zincirini konu alan ortalamanın üzerinde bir film. Bu yüzden bence izlenir. Ben beğendim.
mincemeat operasyonu konusumincemeat operasyonu filmimincemeat operasyonu film konusumincemeat operasyonu yorummincemeat operasyonu hikayesicasusluk filmicasus filmi

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.