Geçmişe Yolculuk 2016 tr-TR

Geçmişe Yolculuk (2016)

(Fantastik - Dram - Romantik)
2016
IMDB
7
(11) 4 27 0 5
25
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
11 Yorum
1s 51dk
IMDB
7
BU FİLM
19b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
06 Mayıs 2022

Bu filmi aranızdan Evren izlemem için göndermiş. Kendisine teşekkür edip, profilini sabitliyor ve hemen konumuza geçiyorum... Öncelikle konusuyla beyin yakan, fakat bir yandan da romantik bir havası olan bir Kore filmi izleyeceksiniz. İşinde başarılı bir cerrahın, bir köylüden aldığı esrarengiz hapları kullandıktan sonra kendisini zamanda yolculuk yaparken bulmasını konu alıyor filmimiz. Geçmişe giden adamımız burada bir de kendiyle karşılaşıyor ve izleyene 'vay..' dedirten bazı fantastik anlar yaşanıyor... Zamanda yolculuk konulu yapımlar gerçekten başarılı bir şekilde kurgulanırsa ortaya gerçekten de seyir keyfi yüksek işler çıkıyor. İşte bu film de benim için onlardan biri oldu. Şöyle hem senaryosuyla kafa karıştırmayı başaran hem de sevgi ve aşkın ekrandan hissedilebildiği bir şeyler izlemek istiyorsanız bu tavsiyem işinizi görebilir. Bir şans verin derim... Hadi tadını çıkarın! 

Geçmişe Yolculuk - Will You Be There?

filmine yorum yap!
Recep Ç.
30 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Zaman yolculuğu farklı bir şekilde işlenmiş. Senaryo güzel. Filmin hareketliliği önemli değil. Akışı ve mevzusu önemli. İzleyin derim.
Ayfer Y.
16 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Film güzel ama hareketli bir film değil. Sakin ve durağan bir havası var. İzlenebilir ama beklentiyi çok yukarıda tutmamak gerekir.
dwaekki W.
07 Ağustos 2022
Usta Yorumcu
Güzel film ama abartılacak bir yanı yok bence. Çerezlik gibi, imdb puanını da bi tık yüksek buldum.
Ayhan B.
19 Temmuz 2022
Usta Yorumcu
Güzel, sade bi şekilde işlemişler konuyu... Bu arada; sigara sağlığa zararlıdır.
Mustafa
22 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Filmin duygusal yönü daha ağır ve biraz da yavaş akıyor. Bunu göze alarak izlemenizi tavsiye ederim. Ben izlerken hiç sıkılmadım filmin sıcak ve biraz da gülümseten tarafları var.
Ayşegül A.
06 Haziran 2022
Sıkı Üye
Hem fantastik hem dram filmlerine çok fazla rastlayamıyorum neyse ki Kaan yine bulmuş. Filmi çok fazla didikleyip kendi konusu üzerinde mantık aramadan izlerseniz gayet güzel ve akıcı. Geçmişe yolculuk filmlerinde sanırım artık konu kalmadı :) Yine de daha farklı bir konuyla izlenebilirliği ucundan yakalamış.
Zeynep
04 Haziran 2022
Sıkı Üye
Zamanda yolculuk konularını çok severim ama bu filmi hiç beğenmedim.
E.N.A.
27 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
1-2 yıl önce yine televizyonda şans eseri rast geldiğim bir filmdi. Canım çok sıkıldığı için keyifli vakit geçirerek seyrettim ama görsel olarak bir zevk sunmuyor. Konu sinema olunca da görsel sanatların ön plana çıkmasını istiyor.
Bedia
14 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Etkileyici bir film. Zaman da yolculuk filmlerini hep sevmişimdir. Bu film de insanın hayata sıkı sıkı bağlanması gerektiğini, ömrün kısa vaktin az olduğunu, akıyor oluşunu hatırlatıyor.
barış U.
08 Mayıs 2022
Film efsaneydi. Daha önce hiç fark etmemiştim, buradan görerek izledim, teşekkürler. 8/10
Daha fazla yorum1
will you be there konusuwill you be there filmi konusuwill you be there yorumwill you be there filmi yorumgeçmişe yolculuk filmi konusuzamanda yolculuk filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.