Gezegenimizde Bir Yaşam 2020 tr-TR

Gezegenimizde Bir Yaşam (2020)

(Belgesel)
2020
IMDB
8.9
19
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
15 Ekim 2020

Yıllardır çeşitli belgesellerde sesini duyunca mutlu olduğumuz David Attenborough başrollü bu Netflix belgeselinden öyle etkilendim ki fazla belgesel tavsiye etmesem de hemen burada sizlerle de buluşturmalıyım dedim... Belgeselimiz; Hayatını dünyanın her bir kıtasını ziyaret edip oradaki canlıları ve dahasını keşfetmeye adayan 94 yaşındaki doğa bilimcimiz David Attenborough'un gözlemlerine dayanıyor. Kendisi yıllardır dünyayı yakından incelediği için dünyamızın nasıl değiştiğini de biliyor ve kamera karşısına geçip bize bunu tane tane anlatmaya çalışıyor. "Volkanların milyonlarca yılda kirletebildiği havayı biz petrol ve fosil yakıtlar yakarak sadece 200 yılda yaptık" diyor ve henüz bazı şeyler için geç olmadığını anlatıyor. 1 buçuk saatlik bu belgeseli ailenizle mi izlerseniz yoksa koca bir hafta sonunuzu kendinize ayırdığınız bir günde mi izleyip bitirirsiniz bilemem fakat mutlaka bu yapımı izleyin derim. Hatta elinizden gelirse her ortamda 7'den 70'e herkese de izletin... Yorumunuzu da aşağıya mutlaka bırakın. Hadi tadını çıkarın!  

Gezegenimizde Bir Yaşam - David Attenborough: A Life On Our Planet

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Ayşegül A.
3 yıl önce
Sıkı Üye
9 yaşındaki oğlum ve 6 yasındaki kızımla beraber izledik. Belgesel izlerken aynı anda dünyayı anlattım onlara. Çok merak ediyorlardı maymunlar ne işe yarar diye :) "Orman yapıyorlarmış" dediler gözümden yaş geldi. Vahşi doğanın gerekliliğini ben de bu denli düşünmemiştim. Harika bir belgeseldi.
Serkan B.
11 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Tüm canlılara oranla; 0,01 oranına tekabül eden insanlığın dünyamıza neler yaptığını tüm gerçekliği ile anlatan bu belgeseli ailecek izlemeniz faydalı olacaktır.
destalyad
29 Ekim 2020
Sıkı Üye
'Doğru söze ne denir' temalı; yer yer tebessüm ettirip, yer yer irkilten bir belgeseldi.
Sude B.
29 Ekim 2020
Çaylak
Ses tonu muhteşem değil mi ama ya? Mutlaka izlenmeli.
Umut Ö.
22 Ekim 2020
Sıkı Üye
Bana daha çok kendi belgeselini yapmış gibi geldi. İlerleterek izlememe rağmen sonuna kadar sabredemedim.
Nihat Ü.
18 Ekim 2020
Sıkı Üye
94 yaşında bir amca. Varlıklı da birisi. Hiç bu topa girmeyip torunlarıyla harikulade bir hayat yaşayabilirdi. Fakat kendisi yıllardır bize dünyanın kötü gidişatını anlatıyor. Bu belgesel de bunun nişanesi niteliğinde. Kesinlikle izlenmeli.
david attenborough a life on our planet konusudavid attenborough a life on our planet izledavid attenborough a life on our planet yorumbelgesel önerileribelgesel önerileri netflix

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.