Gitme 2005 tr-TR

Gitme (2005)

(Dram - Gizem)
2005
IMDB
6.9
(12) 4 73 0 5
67
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
12 Yorum
02 Şubat 2018
Bugüne kadar size tavsiye ettiğim filmler arasında sadece 1-2 tanesinde insiyatif kullandım. Gelin şimdi biz onu 3 yapalım. Size getirdiğim bu film, beni gerçekten "size" getirmeli miyim diye uzun uzun düşündürdü. Siz; ''Neden kaan çok mu kötü?'' diye sormadan gelin filmden biraz bahsedeyim. Beynimi jelibon kıvamına getiren filmleri seviyorum, etkileşimlerden anladığım kadarıyla siz de seviyorsunuz. İşte bu film tam da o kıvamda, fakat peşin peşin de söyleyeyim, kıvamı biraz fazla... Bir psikiyatristimiz var, bir de intihara meyilli bir gencimiz. İşte doktorumuz, bu hastasını intihardan kurtarmaya çalışıyor fakat bunun için uğraşırken de çok ilginç şeyler ile karşılaşıyor... Nereye dokunsam spoiler olacak korkusuyla tam derinlemesine bir şeyler söyleyemesem de kasvetli, garip ve bir o kadar da farklı bir film izleyeceğinizi söyleyebilirim. Film sizi bazen sıkacak, hatta yer yer ''izlemeyi bıraksam mı'' kararsızlığını bile yaşayacaksınız fakat durun, bir yerde taşlar biraz yerine oturacak. Hadi tadını çıkarın!

Gitme - Stay

filmine yorum yap!
Aslı B.
07 Mart 2024
Usta Yorumcu
Ben filmi sıkıcı bulmadım. Güzel ilerliyor ilerliyor da beyin de yakıyor tamam ama film bitince "vay be ben ne izledim" hissi oluşmadı bende... Aman şöyle şaşırtacak, böyle beynimi yakacak beklentilerine fazla kendini kaptırmadan sakin kafayla izlenecek bir film. Çok kötü diyemem, benim için ortalarda bir yerde işte.
Özlem G.
11 Ocak 2024
Şimdi bitirdim sonuna kadar bir şey anlamadım, Kaan bir yerde taşlar yerine oturacak dediği için bekledim baya ama oturmadı ben de anlayan biri açıklarsa çok sevinirim.
dwaekki W.
08 Ocak 2024
Usta Yorumcu
Filmin sinematografisi çok iyiydi. Seyir zevki olan bir filmdi. ayrıca çok zekice kurgulanmış aşırı akıcı bir filmdi. aslında bir şey anlamamıştım ama sonunda taşlar yerine oturdu. beyin yakıcı filmleri sevenler bunu mutlaka izlemeli.
Pinkmoon
01 Haziran 2023
Sıkı Üye
Jelibonu seviyorum diye izleyim dedim ama film bitiyordu ben hiç bir şey anlamamıştım... :) Güzeldi beyin yakan filmleri severim.
Ayhan B.
15 Ağustos 2022
Usta Yorumcu
Bu filmi tavsiye edenlerle arkadaşlık etmeyin. Bu filmin konuşulduğu ortamdan kaçın. Çoktandır erteliyordum artık izliyim demeyin. O derece kötü ve sıkıcı bi film hiç izlemeyin izlettirmeyin.
Mustafa
17 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
İzlerken sürekli olarak tahmin yürüttüm ama tutturabildiğimi söyleyemem. Bazı yerlerde çok sıkılıp bırakmayı düşündüm ama kaan'ın da izlemeye devam edin dediği aklıma gelerek devam ettim. İyi ki de etmişim. Psikolojik gizem filmleri sevenler kaçırmasın.
filmkolik D.
08 Şubat 2021
Çaylak
Beyin yakan filmler arasında en başlarda yer alıyor benim için. İzleyin.
FuaT
16 Aralık 2020
Sıkı Üye
Bazılarının bir seferde izleyerek anlayamayacağı muhteşem bir yapıt. Ryan Gosling döktürmüş resmen. Filmi izlerken kafanızdan farklı senaryolar geçiyor. İzledikçe kafanız gerçekten karışıyor kimin ne olduğu öyle karışıyor ki "toparlanmaz bu" diye beklerken muhteşem bir şekilde sonlanıyor. Görüntü yönetmenini de ayrıca sevdim kasvetli yağmurlu havayı çok başarılı yansıttığı için... Filmi iki defa izleme ihtimalinizi unutmayın.
songül B.
22 Temmuz 2020
Aşırı güzeldi. İzledikten sonra iki gün etkisinden çıkamadım. Ryan Gosling'in oyunculuğu da muazzamdı.
ayten Y.
21 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Ne iyi, ne kötü olan, beyin yakan ama o kategorideki filmlerden epey farklı olan bir film.
Daha fazla yorum2
beyin yakan filmlerbeyin yakan film önerileristay filmi konusustay filmi oyunculargitme filmi konusugitme filmi izleryan gosling filmleriewan mcgregor filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.