Gözlerindeki Sır 2009 tr-TR

Gözlerindeki Sır (2009)

(Dram - Gizem)
2009
IMDB
8.2
(15) 4 74 0 5
69
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
15 Yorum
IMDB
8.2
BU FİLM
12b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
23 Şubat 2018
Size, 2010 yılında "En İyi Yabancı Film" dalında Oscar'ı kucaklayan bir film getirdim. Filmimiz, bir adliye çalışanının yıllar önce verildiği bir tecavüz-cinayet davasından sonra katili bulup adaleti sağlamak için yemin etmesini konu alıyor. Adamımız, yıllar önce dahil olduğu bu davayı bir roman haline getirmek istiyor fakat geçmişi eşeledikçe de bir sürü ilginç detaylar çıkmaya başlıyor... Gerilimin pek olmadığı, birkaç uygunsuz sahnenin de bulunduğu, süresinin uzun olmasına rağmen su gibi akıp giden etkileyici bir film izleyeceksiniz. Şahsen ben "Şimdiye kadar nasıl gözden kaçırmışım..." diye uzun uzun düşündüm bu film için. Siz kaçırmayın. Hadi tadını çıkarın.

Gözlerindeki Sır - El Secreto de Sus Ojos

filmine yorum yap!
Hacer Ö.
14 Ocak 2023
Sıkı Üye
Tek kelimeyle MÜ KEM MEL bir filmdi.. Oscar'ı kucaklamasından belli.. İlk yarıda 'ee tamam bu mu yani' dedikten sonra işlerin rengi bambaşka bir boyuta geçti.. Spoiler yememek için sözlerimi seçiyorum.. Özlellikle finali için yok artık bee dedim.. Bu kadar yorum yeter; izleyin... Teşekkürler Kaan daha çok bu tarz filmler bekliyorum senden.
Mustafa
03 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Klasik ispanyol filmleri gibi giriş gelişme ve harika bir final. Filmin süresinin uzunluğu hiç önemli değil zaten ispanyol sineması sabırla bekletmeyi hepimize öğretti sanırım. Gizem filmi izlemek istiyorsanız direkt açın izleyin.
zelal
28 Mayıs 2022
Çaylak
Etkileyici bi filmdi özellikle son sahnesi tüm olayları tek bir karede yaşattı, bi tık göz de yaşarttı.
Mel
04 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Gerçekçi, gizemli ve anlamlı... Anlamlı replikler, oyunculuklar ve de iyi bir senaryo. Durağan denilebilecek bir film, ruh haliniz uyuyor ise izleyebilirsiniz.
drsecil
24 Temmuz 2021
Çaylak
Yine İspanyol sineması yine müthiş final, konusu ilmek ilmek işlenmiş harika bir film izlemek isteyenlere önerilir.
Ozan K.
08 Mart 2021
Sıkı Üye
Vay be dedirtti. Aldığı ödülleri hak ediyor. Benim için tek eksi yanı yaşlandırma makyajları biraz gözümü tırmaladı =)
411
29 Kasım 2020
Sıkı Üye
Üzerinden yıllar da geçse unutulmayacak bir film benim için, hatta izlediğim en iyi 5 film listesine girer. Her yönüyle muazzam bir sinema şaheseri. Puanlarsam 10/10 veririm.
Ayşe Y.
28 Kasım 2020
Ricardo Darin filmlerini zaten severim. Gerçekten güzel bir filmdi. Tutkular değişmiyor...
Ayşegül A.
18 Ekim 2020
Sıkı Üye
Vay anasını diyorum başka da bir şey diyemiyorum. Ne desem spoiler olacak. O kadar dolu bir film. Oscar'ı da hak etmiş. Yine 12'den vurdun Kaan bravo.
Serhat
10 Nisan 2020
Sıkı Üye
Çok iyi bir film. Finali müthiş diyorum, İspanyol sineması diyorum başka bir şey demiyorum
Daha fazla yorum5
el secreto de sus ojos 2009el secreto de sus ojos filmi konusugözlerindeki sır filmi konusuel secreto de sus ojos filmi izleispanyol filmleriispanyol filmi önerilerigerilim filmigerilim filmlerigerilim filmi önerilerifilm tavsiyelerifilm önerilerigizem filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.