Diriliş 2015 tr-TR

Diriliş (2015)

(Gerilim - Dram)
2015
IMDB
8
(25) 4 322 0 5
303
19
İZLEDİM
SONRA İZLE
25 Yorum
IMDB
8
BU FİLM
18b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
14 Mart 2018

Filmimiz, kürk peşinde koşan bir grup insan arasından ayı saldırısı ile yaralanıp geride bırakılan bir adamın verdiği nefis mücadeleyi konu alıyor... Survival filmlere bayılanlardansanız, nefis kadrosu ve ödüllü görsel efektleri ile bu film sizi de fazlasıyla etkileyecek. Şahsen üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala birçok sahnesi aklıma kazınan bir film benim için. Üstelik DiCaprio'nun da oyunculuğunu çıkarıp masaya vurduğu filmdir... Biliyorsunuz, çoğunluk tarafından bilinen filmleri burada size tavsiye etmemeye çalışıyorum fakat böyle birkaç insiyatif de kullanmıyor değilim görüldüğü üzre... E hadi tadını çıkarın!

Diriliş - The Revenant

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
cahit Y.
4 yıl önce
Çaylak
DiCaprio'nun oyuncuğuna bi şey diyemem zaten ilk oscarını bu filmle aldı ama filmi izlerken inanılmaz sıkıldım. Konusu çok basit bir konu ve filmi çok uzatmışlar, konusu itibariye 1 buçuk saat sürebilecek filmi uzatmışlar da uzatmışlar... Filmde gerçekten muazzam sahneler var lakin inanılmaz derecede boş sahneler daha fazla ve genel itibariyle çok durağan bir film. Kısacası DiCaprio'nun oyunculuğu dışında çok abartılmış bir film.
Hacer Ö.
21 Kasım 2022
Sıkı Üye
Böyle efsane bir filme bu kadar boş yorum yapanlar; soruyorum size, acaba beğendiğiniz filmler neler? Cidden merak ediyorum. İzlemek isterim. Hani 'sıkıldım, basit bir film' falan diyorsunuz ya, kesin sıkı pembe dizi takipçisi falansınız... Aldanmayın bu yorumlara arkadaşlar, izlediğim en iyi filmlerden biri bu. Her saniye nefesimi tutarak izledim, özellikle at sahnesinin etkisinden uzun süre çıkamadım. İzleyince bana hak vereceğinize kalıbımı basarım.. İyi seyirler.
Bülent K.
04 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Tek kelime ile mükemmel. Başka diyecek bir şey bulamıyorum...
UĞUR D.
21 Mayıs 2022
Çaylak
Kaç defa izlediğimi hatırlamıyorum bile. Mükemmel oyunculuk, mükemmel film...
widight
03 Kasım 2021
Sıkı Üye
Leonardo abimiz oyunculuğunu konuşturmuş burada ki zaten ilk oscar'ını bu filmle aldığını belirtmekte de fayda var. Boş vakitte izlemelik bir film. Filme Puanım: 8/10
Said F.
03 Ekim 2021
Sıkı Üye
Atmosfer gayet güzel tamam ancak mekanın genişliğini kesinlikle yansıtamamışlar, sanki içinde bulunulan coğrafya ufacık bir yermiş gibi bir durum söz konusu herkes birbirine rast geliyor koca kutuplarda.. Dahası bizim adam yaralı ve birini bırakacaksın, asla bırakmaman gereken kişiyi bırakıyorsun; tamam başka kalmak isteyen yok anladık ama çok çabuk ikna oldu yüzbaşı.. olmaz ki ama..
Bunu da geçtim bizimkilerin köyü çok yapmacık olmuş, oraya hiç para harcamamışlar üç dört bina ve uyduruk bir kaç çit ? Bu çok göze batıyordu hiç yerel bir üs havası vermiyordu.
Asıl eleştirim ise bi tane suluk peşine bir düzine adam yığıyorsun lakin hainin peşine bıraksan tek başına gideceksin var mı la böyle bir saçmalık ? Koca kutuplarda hain aramaya sanki ekmek almaya çıkar gibi gidiyorsun.. bu nasıl yüzbaşı ? Daha da gıcık eden ise tamam hain buralarda duman kokusu yakın geliyor, E O ZAMAN DAHA TEMKİNLİ OLSANIZA NİYE İKİYE AYRILIYORSUNUZ MAL MISINIZ!?
Öte yandan dram konusu da çok vasattı, izleyicinin Dicaprio'nun oğluna sempati beslenmesi isteniyor ve bu çocuk ölecek senaryoda, e o halde çocuğun nasıl acı içinde öldüğünü bize göster ki biraz içimiz burkulsun.. ama yok çocuk ölmüş, sonra babası üzerine başını koyuyor uyuyor fakat bize duygu geçmiyor.. hayır yani çocuk ufak sevimli bir velet olsa verilmek istenen duygu geçer lakin bu kadar büyük bir çocuk için üzülmemiz isteniyorsa onun duygularını ekrana yansıtmak gerekiyordu fakat çok yetersizdi, sadece çocuk için ölüm sahnesi çekilse idi bu sorun olmazdı.. Devamı da vasat babası geliyor uyuyor üzerinde, tamam acıklı güzel ya sonra ?.. ulan bırakıp gidiyor ! Hiç içi cız etmeden bırakıp gidiyor, ayrılırken hiç gözü oğlunun cesetinde kalmıyor.. bu kadar dandik dram olmaz.. Peki tüm bunlardan sonra bizden intikam duygusu oluşması isteniyor fakat izleyicide zerre intikam duygusu oluşmadı çocuk öldüğü için, oluşan sinir duygusu çok sevdiğimiz Dicaprio'ya yapılan eziyettendi. Ve bence en büyük sorun coğrafyanın çok kötü işlenmiş olmasıydı, sanki her yer birbirine çok yakınmış gibi, ufacık bir alanda oluyor gibi tüm olaylar. İyi yanlarına gelecek olursak.. oyunculuk..
Karakterler demiyorum, karakterlerin tamamı içi boş filmde olduğu çok belli olan gerçekte olmadığı çok bariz olan şahsiyetler.. hiçbir duygu veya prensip karakteristik huyları yok.. Oyunculuğun en iyi olduğu an ise Dicaprio'nun başıma bir şey gelsin diye ormana gidip ayı saldırısı anıydı.. mükemmel oyunculuk sergiledi, daha önce bu kadar gerçekci bir hayvan saldırısının olduğu bir yapım görmedim..
Özetle filmde senaryo, karakterler, olay örgüsu vs herşey çok dandik sadece Dicaprio'nun oyunculuğu mükemmel..
SPOILER [GÖSTER]
Küb
07 Eylül 2021
Çaylak
Filmin havası insanı içine çekiyor. Yönetmen büyük bir iş başarmış. Oyunculuklar zaten ef-sa-ne!
Alperen
18 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Bu filmi yeni izlediğim için çok pişmanım. DiCaprio Oscar'ı sonuna kadar hak etmiş. Film zaten başyapıt, insan manzaraya dalıp gidiyor.
Tahaa K.
26 Nisan 2021
Çaylak
Defalarca seyredilse de etkisinden çıkılmayacak bir film.
Ozan K.
24 Mart 2021
Sıkı Üye
At sahnesinin güzelliği beni günlerce etkisi altına altı. O sahneyi çıkaramadım kafamdan ve rüyamda da aynı sahneyi Dicaprio olup yaşadım. Değişik bir deneyimdi :) Oscar'ı hak etti ama tabi.
ÜMİT A.
21 Mart 2021
Çaylak
Filmde DiCaprio'nun oyunculuğuna diyecek yok, konu olarak da kötü değil ve film gerçekten yeniden dirilişi anlatıyor. Ayrıca sürüklüyor.
Daha fazla yorum14
the revenant 2015the revenant filmi izlethe revenant filmi konusudiriliş filmi izlediriliş filmi konusudiriliş 2015etkileyici film önerileriödüllü filmler2015 filmlerimacera filmi önerilerimacera filmlerileonardo dicaprio filmleritom hardy filmlerifilm önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.