Gün Doğmadan 1995 tr-TR

Gün Doğmadan (1995)

(Dram - Romantik)
1995
IMDB
8.1
(13) 4 82 0 5
79
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
03 Ocak 2018
Bir trende rast gelen 2 genç... Önce ufaktan bakışmalar, küçük ama anlamlı hareketler ve sonunda birlikte geçirilen müthiş bir zaman. Evet evet filmden bahsediyorum. Filmimiz 2 gencin etrafında dönüyor. Yeni tanışıp bir çılgınlık yapıp birbirlerini tanımaya ve beraber vakit geçirmeye karar veriyorlar ve koca film böyle geçip gidiyor... Geçip gidiyor diyorum çünkü bir an bile sıkılmadan izleyip, öylece gülümseyerek izledim. Oyuncu kadrosuymuş yönetmenmiş bilirsiniz pek doldurmam aklınızı bu bilgilerle fakat burada tüm film boyunca esas oğlumuz Ethan Hawke ve esas kızımız Julie Delpy'e tam anlamıyla hayran kaldım diyebilirim. Vurdulu kırdılı sahneler ya da aksiyon dolu olaylar beklemeyin. Aksine durgun sahneler fakat etkileyici replikler duyacaksınız. Aşk, sevgi, biraz da gençlik. Hepsi nefis. Ayrıca filmimiz seri bir film. Yani ''Keşke biraz daha sürseydi'' derseniz güzel haber. Devamı da var... Dediğim gibi sadece 2 kişiyi ve birlikte geçirdikleri anları izleyeceksiniz. Sevgili ile izlenirse biraz daha tatlı olacak bu film, yalnızsanız da sizin için ideal. Yani bendensiniz, ya da ben sizdenim... Çok yalnızız.. Akşam n'apıyorsunuz? Tamam tamam... Hadi tadını çıkarın!..

Gün Doğmadan - Before Sunrise

filmine yorum yap!
Yigittheripper
15 Kasım 2023
Usta Yorumcu
Romantik filmleri bayıcı bulan biri olarak Ethan Hawke için izlemek istedim iyi ki de izlemişim içinizi ısıtan bir film, sadece diyaloglar çok uzun, bir süre sonra konuşmadan kopuyorsunuz yine de izlenilebilir.
Nigar Ş.
27 Ocak 2022
Benim en sevdiğim filmlerden. Film yolculuk yapan iki gençten ve uzun diyaloglardan oluşuyor yani aksiyon ya da ihtiraslı bir tarafı yok ama izlerken insanı içine çekiyor, filmin dünyasında o konuşmalarda kayboluyorsunuz resmen. Benim gibi bu tarz yolculuk temalı samimi filmleri seviyorsanız bence bu serinin en güzel filmi.
gözleri yaşlı
07 Nisan 2021
Çaylak
Ön yargıyla yaklaştım ama gayet güzeldi. Fakat biraz aksiyon olabilirdi. Sanki filmi izlerken bir yerlerinde aksiyon sahneleri olabilirmiş gibi geldi. Onun dışında oyunculuklar ve duygular seyirciye olabildiğince iyi aktarılmış. Diyaloglar çok olduğu için bazı yerlerde insanları sıkabilir fakat bana öyle bir şey olmadı. İyi seyirler.
Gökçen Y.
02 Aralık 2020
Usta Yorumcu
Diyaloglar, duygular seyirciye o kadar güzel aktarılmış ki önyargılı yaklaştığım bu filmi garip bir şekilde çok sevdim.
Nilgün A.
21 Ekim 2020
Çaylak
Umutsuz romantiklerin baş tacı olan bu film, aşkın en sade ve en güzel yönlerini sergiliyor. Keşke ben de böyle bir hikayeye sahip olsam dedirtiyor. Diyaloglar üzerine kurulu olan bir film olduğu için aksiyon arayanları hayal kırıklığına uğratabilir. Bu filmi sevenler aynı türden olan 303 filmi de izlemeliler.
ayten Y.
21 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Serinin en güzel filmi. Boş zamanınız varsa izleyin.
serinata
13 Temmuz 2020
Felsefi düşünceler ve aşkla dolu bir film. Kesinlikle abartıldığı kadar iyi ve oldukça da sakin...
Akif Feyzioğlu
21 Haziran 2020
Sıkı Üye
Hayatımda bu kadar gereksiz bir film görmedim. İlk 20 dakika beğenebilirim diye katlandım ama nafile. Abartılan bir film. İzlemeyin.
Arşivci
28 Mart 2020
Sıkı Üye
Sürekli bir konuşma var nedense 3 sefer denedim ama izleyemedim. Sıkıldım kapattım her defasında. Beni sarmadı bir türlü. Puanı da çok yüksek halbuki...
Tuğçe çetinkaya
18 Haziran 2019
Sıkı Üye
dingin bir film.
Daha fazla yorum3

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.