Günahkar 2001 tr-TR

Günahkar (2001)

(Gerilim - Dram)
2001
IMDB
7.3
(6) 4 20 0 5
18
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
IMDB
7.3
BU FİLM
8.0b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
30 Aralık 2017
Bu filmi buraya, size getirirken tam anlamıyla kendimle savaştım. Burada olmalı mı, yoksa olmamalı mı konusu beni çıkmazlara soktu ama sonuç olarak şu an bu cümleleri yazıyorum. Çok ama çok farklı bir senaryo izleyeceksiniz. Fenton Meiks ismindeki bir adam (ki kendisi "Matthew McConaughey") FBI binasına girip kardeşinin bir seri katil olduğunu itiraf ediyor ve başlıyor durumu anlatmaya... İşte bu saatten sonra film sizi tam anlamıyla kendine kilitliyor ve sürekli merak içinde sonunu bekliyorsunuz. Durgun bir şekilde akan ama derinden derinden de germeyi başaran çok ilginç bir film izleyeceksiniz. Daha fazla detay verip bir şeylerin tadını kaçırmadan en iyisi siz hemen bu filmin tadını çıkarın. Muhakkak sonrasında sorularınız olacaktır, onları da gönderin uzun uzun konuşalım. E hadi tadını çıkarın!

Günahkar - Frailty

filmine yorum yap!
Alperen
03 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Psikolojik gerilim ve polisiye dengesini iyi tutturmuş, düşük tempolu ama kurgusu sağlam bir filmdi. Konusu ne kadar ilgi çekici olsa da bir o kadar da rahatsız edebilecek bir film. Sonu tahmin edilebilirdi ama beni sonundan çok filmin sizi kendi içinizde yanıt ararken zorlanacağınız sorulara maruz bırakması etkiledi.
Aslı B.
12 Ocak 2024
Usta Yorumcu
İzlerken mideme ağrılar girdi, rahatsız edici çok şey var. Her şey normalmiş gibi giderken bi şaşırttı, beğendim diyemem, bırakın bu işleri derim sadece, konu, konu değil.
Gül D.
31 Ocak 2021
Çaylak
İzledim güzel olmasına güzeldi hatta ters köşeydi ama diğer örnekleri ile kıyaslarsam kafamda çok da yer tutacak bir film değil.
FuaT
01 Aralık 2020
Sıkı Üye
Başarılı bir senaryo, yavaş yavaş ilerlerken sona yaklaştığınızı anlamıyorsunuz.
411
26 Kasım 2020
Sıkı Üye
Başlarken hiç beklentim yoktu fakat çok iyi bir filmmiş özellikle Supernatural dizisini izleyenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken, ımdb puanını hak eden, 7/10'luk harika bir film.
Özlem Ç.
01 Aralık 2019
Sıkı Üye
Gerdi mi? Evet! Şaşırttı mı? Oldukça. Sorular mı kaldı geride? Çokça. Güzel miydi? Sanki. Sevdim mi? Belki...

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.