Harika Çocuk 1995 tr-TR

Harika Çocuk (1995)

(Fantastik - Dram)
1995
IMDB
6.6
(10) 4 36 0 5
34
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
10 Yorum
06 Mart 2018
Filmimiz, annesi bir yıldırım çarpması sonucu ölen, babasının ise kendisini reddettiği, albino bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Bu görünüşü ve diğer özellikleri ile "farklı" olan genç, şerif tarafından keşfedilince bir okula yazdırılıyor fakat gencimiz burada diğerleri tarafında büyük bir çevre baskısı altında kalıyor. Sonra da bir mücadeledir başlayıp sürüyor... Aslında yıllar önce birkaç sahne hatırlıyordum bu filmden, fakat hiç üzerine düşmemiştim. Bugün yine öyle bir sahnesine rast geldim ve hemen tekrar izlemeliyim dedim. Biraz fantastik, biraz dram ve biraz da derin anlamlar taşıyan bu film, 90'larda çocuk olanlara çok farklı şeyler hissettirecek. Yıllar sonra bugün beni fazlasıyla etkilemeyi başardı. Sıra sizde. Hadi tadını çıkarın!

Harika Çocuk - Powder

filmine yorum yap!
Mustafa
09 Mart 2023
Usta Yorumcu
Film çok iyi başlamışken sonraları baymaya başladı. Özellikle son yarım saat bitsin artık dedim. Karakterlerle başrolün arasındaki diyaloglar neredeyse hep aynıydı ve bu kişilerle etkileşimleri de hep yarım kaldı gibi. Beğenip beğenmeme konusunda kararsız kaldım.
mürüvvet D.
15 Eylül 2021
Çok uzun yıllar önce izlediğim bir filmdi. Şimdi burada görünce bende yıllar önce bıraktığı etkiyi sanki dün gibi hatırladım. İzlemenizi tavsiye ederim.
Mel
02 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Yıllar önce izlediğim kült bir film. Unutulmayacak akılda kalıcı filmler arasına girer.
eraycoskun
29 Mart 2021
Usta Yorumcu
Filmi hiç beğenmedim, belki de bomboş bir kafayla izlemem gerekiyordu ama beni hiç sarmadı, vaktinizi daha iyi filmlere ayırabilirsiniz.
Çetin K.
09 Eylül 2020
Çaylak
Kaan demişti diyorum ve ekliyorum; iyi filmdi.
Canan S.
27 Haziran 2020
Çaylak
Bu filmi defalarca izlemişimdir ve yine aynı zevkle izlerim. Muhteşem bir film.
Aytek S.
30 Ağustos 2019
Usta Yorumcu
ilk çıktığında izlemiştim her zamankinin aksine bu sefer ikinci kez izlediğim bir filmi tekrar çok beğendim
Hanife U.
11 Mart 2018
Sıkı Üye
Belki de ilk süper kahraman filmlerinden biri buydu izlediğim. 1 like benden. Profilime ekledim. Yıllardan beri izlemediyseniz hala geç değil derim. Kaçırılmaması gereken filmlerden.
Mert A.
10 Mart 2018
Sıkı Üye
Yıllar yıllar önce izlemiştim. Mükemmel bir film.
Nazlı S.
07 Mart 2018
Çaylak
çok duygulandım yıllar olmuştu teşekkürler kaan
Daha fazla yorum0
powder 1995harika çocuk filmi 1995powder filmi konusupowder filmi izlepowder filmi oyuncularıetkileyici filmlerunutulmaz filmlerfantastik filmlerfantastik film önerilerifilm tavsiyelerifilm önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.