Charlie ve Çikolata Fabrikası 2005 tr-TR

Charlie ve Çikolata Fabrikası (2005)

(Fantastik - Aile)
2005
IMDB
6.7
(29) 4 252 0 5
244
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
29 Yorum
1s 55dk
IMDB
6.7
BU FİLM
15b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
22 Nisan 2019

Filmimizin konusuna geçmeden önce fazlasıyla fantastik ögeler barındıran, animasyonvari, masalsı bir hafta sonu filmi izleyeceğinizi bilmenizi istiyorum. Eğer bu kriterler sizlik değil ise burada hiç zaman kaybetmeyin ve diğer tavsiyelere ışınlanın derim. Şimdi kalanlarla devam edelim. Filmimiz, ünlü bir çikolata fabrikasını ve bu fabrikayı işleten ünlü bir çikolatacıyı konu alıyor. Adamımız, ürettiği çikolatalardan 5 tanesinin içine gizli bir bilet yerleştiriyor ve bu 5 bileti bulan çocuklara gizli fabrikasını gezdireceğini söylüyor. İşte filmimiz de bu macerayı konu alıyor... Başta da söylediğim gibi "absürt" denebilecek olaylar görecek ve çok uçuk sahneler ile karşılaşacaksınız. Yani tam anlamıyla "Masal" gibi bir film izleyeceksiniz. Şöyle çocuklarınızla hafta sonu oturup izleyebileceğiniz bir film diyebilirim. Johnny Depp oyunculuğu da alkışlanacak cinsten... Açıkçası ben sevdim, kafama takılan kısımları da izledikten sonra okumanız için hemen aşağıya, yoruma yazacağım. E hadi tadını çıkarın!

Charlie ve Çikolata Fabrikası - Charlie and the Chocolate Factory

filmine yorum yap!
anyone
10 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Çok şirin ve tatlı bir film. Çocuk filmi demeyeceğim çünkü her yaşta izlenebilir türden. Kitabını da okumuştum ve film de o kadar eğlenceli.
yesyem
16 Haziran 2023
Çocukken izliyordum hala da izlenir benim için ayrı bir yeri var.
Ahmet Ç.
01 Haziran 2023
Sıkı Üye
Bu film için çok yorum yapmaya gerek yok, gidin izleyin çoksel.
Ayfer Y.
08 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Küçükken tv'de izleyemeden büyüdüğüm bir filmdi. 30 yaşında izlemek nasip oldu ve vay be ben neden yıllarca bu filmi izlemedim diye düşündüm. Başrolde de sevdiğim oyuncu Johhny Depp olunca film ayrı bi güzeldi.
aminoasit
08 Ocak 2023
Çaylak
En son ilkokula giderken izlemiştim, o zaman baya etkilenmiştim şimdi bir daha izledim ve o zamanki tadı alamadım, hiç izlemeyenlere de tavsiye eder miyim? etmem.
Bülent K.
01 Kasım 2022
Usta Yorumcu
Bana çok çocukça geldiği için beğenemedim. Eminim beğenenlerin çoğu da Johnny Depp oynadığı için beğenmiştir, onun yerine bir başkası olsaydı aynı fikirde olacaklarını sanmıyorum.
sarekra
07 Eylül 2022
Çaylak
Tekrar tekrar izlesem de sıkılmayacağım bir film ❥
ece K.
06 Temmuz 2022
Çaylak
Kaç kere izlersem izleyeyim asla sıkılmadığım bir film.
Rabia I.
19 Mayıs 2022
Çaylak
Gerçekten çok güzel bir film. Çok eğlenceliydi, uzun zaman geçse de unutmam.
Aslı T.
21 Ocak 2022
Çaylak
Çocukken hayranlıkla izlediğim filmi, şimdi çocuğumla yine aynı heyecanla izleyebiliyorum. Tim Burton ve elbette Jonny Deep farkı bu :)
Daha fazla yorum19
charlie and the chocolate factory filmi konusucharlie and the chocolate factory filmi ımdbcharlie and the chocolate factory ımdbcharlie and the chocolate factory filmi oyuncularıcharlienin çikolata fabrikası ımdbjohnny depp filmlerifilm tavsiyeleriaile ile izlenecek filmlerhafta sonu filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.