Mucize 2017 tr-TR

Mucize (2017)

(Dram)
2017
IMDB
8
(25) 5 191 0 5
191
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
25 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
07 Şubat 2018
Filmimiz, 5. sınıfa geçmek üzere olan ve yüzünde doğuştan bir deformasyon bulunan bir çocuğu konu alıyor. Ufaklığımız, diğer çocuklardan farklı göründüğü gerekçesi ile kendini dış dünyaya kapıyor fakat ailesinin de ısrarı üzerine okula gidince her şey çok farklı işliyor ve dış dünya ile tanışmış oluyor. Film aynı zamanda bu ufaklığın ablasına da odaklanıyor ve ortaya sıcacık bir aile filmi çıkıyor... Filmimizin süresi biraz uzun, fakat oyuncu kadrosu ve hikayesi ile tam anlamıyla nefis bir hafta sonu filmi. Hadi tadını çıkarın!

Mucize - Wonder

filmine yorum yap!
suat T.
10 Mart 2024
Sıkı Üye
Fil Adam filminin modern ve aile ile izlenebilecek versiyonu gibi ancak farklı bir lezzeti var izlediğinize pişman etmeyecek akıp gidecek türden.
engin A.
10 Şubat 2024
Jelibon tadında super bir film. Dünya üzerinde hep iyilik olsa keşke... izlerken ara ara gözleriniz yaşardıysa iyi birisinizdir...
Alperen
30 Aralık 2023
Usta Yorumcu
İzlerken her duyguyu yaşayabileceğiniz çok anlamlı bir film. Yorumlardaki çoğu arkadaşın dediği gibi tam da aile ile izlenmelik içinizi ısıtacak türden bir film. Bol bol empati yaparak izlemenizi tavsiye ederim..
Ahmet Ç.
08 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Bir tane bile dislike yok ve bunun sebebi filmin çok güzel olması. Yorumlara daha fazla bakmayın, izleyin.
anyone
17 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Çok tatlı, hüzünlü ve şirindi bu film :''( Kitabı da var, okuduktan sonra izlemek daha keyifliydi benim için^^
Bülent K.
16 Kasım 2022
Usta Yorumcu
İşte tam çoluk çocuk ailecek toplanıp izlenecek mükemmel bir film. Verdiği mesajlar da süper, her kişiye ayrı ayrı odaklanıyor. Replikler, gizli mesajlar, üstü kapalı espriler süper. Ailenizle oturun izleyin ve tadını çıkarın...
Mustafa
04 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Normalde pek ağlayamayan ben birkaç sahnede gözlerimin dolduğunu hissettim. Anne baba olup, bir çocuğun dramını izlemek filmi daha farklı açılardan izlemenize sebep oluyor. Keşke dünya bu film kadar adaletli ve güzel olsa. Ailecek izlenebilecek içinde güzel mesajlar barındıran bir film.
Yağız Şimşek
03 Nisan 2022
Sıkı Üye
Bir film nasıl olur da her yönüyle hafta sonu filmi kalıbıyla tam uyuşur ya. Bu filmden daha fazla hafta sonu filmi olan bir film daha yok.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
İçinizi ısıtan, gelecek günlere bakışınızı pembeli kılabilecek tatlı bir yapıt.
mamicillo
09 Ekim 2021
Sıkı Üye
Filmin konusu mükemmel ötesi iyi. Bu konuda 7'den 70'e herkese eğitim verilmesi gerekiyor. İzlenmeye değer.
Daha fazla yorum15
wonder filmi konusumucize filmi konusuwonder filmi fragmanıwonder filmi oyuncularwonder filmi izleaile ile izlenecek filmleraile filmleriaile filmi önerilerifilm tavsiyeleri2017 filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.