Hayır 2022 tr-TR

Hayır (2022)

(Gizem)
2022
IMDB
7
(8) 2 22 0 5
11
11
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
2s 10dk
IMDB
7
BU FİLM
18b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
20 Eylül 2022

Epeydir heyecanla beklediğim bu film, Kaliforniya'nın ıssız ve çorak topraklarındaki bir çiftlikte atları eğiten bir ailenin yaşadığı gizemli olayları konu alıyor. Babasını esrarengiz bir şekilde kaybeden adam, gökyüzünde bazı ilginçlikler de fark edince bu gizemin perde arkasını çözmek için bir mücadeleye girişiyor ve film de böylece ilerliyor... Öncelikle herkese hitap eden bir film değil bu. Baştan bir anlaşalım... Her yerde "Bilim Kurgu-Korku" olarak geçen bu filmi ben size sadece "Gerileyim" kategorimizde tavsiye etmek istiyorum. Film biraz ağır akıyor, fakat gizemli atmosferi beni kesinlikle yakalamayı başardı. Eğer bu yönetmenin diğer filmi olan Get Out'u izlediyseniz bu filmin atmosferine çok yabancılık çekmezsiniz. Çok iyi bir film mi? Bence değil. Fakat özellikle bu türü sevenler için, yeni, farklı bir yol çizmeyi başarabilmiş bir film mi? Kesinlikle öyle.. Ben bu tür 'değişik' filmleri izleyip deneyimlemeniz taraftarıyım. Bu yüzden 2 saatlik süresine bakıp 'uzunmuş..' demeyin ve bir ara zaman ayırıp diğerlerinin izinden gitmektense kendi yolunu çizmeyi başarabilmiş bu filme bir göz atın derim... Yorumlarınızı da aşağıya bırakın tabi.. Hadi tadını çıkarın!

Hayır - Nope

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Mustafa
1 yıl önce
Usta Yorumcu
2 saatlik filmde hiç mi bir şey anlatılmaz? Evet anlatılmıyor arkadaşlar. Biraz internette gezineyim yorumlara bakayım dedim metaforlar falan varmış… Sonuna kadar acaba bi şey olur da kurtarır falan dedim o da yok. Benim düştüğüm hataya siz düşmeyin. 2 saatte birçok başka şey yapılabilir.
Borz●
07 Ocak 2024
Çaylak
Uzun zamandır bu kadar beklentiyi yüksek tutan ama bu kadar da zayıf kalan bir film izlediğim olmamıştı.
Enteresan Filmler
31 Mayıs 2023
Çaylak
Abi çok güzel film. Bir şey anlatmasının, didaktik olmasının gereği yok bir filmin iyi sayılabilmesi için. Akla gelmeyen farklı konusu olsun yeter. Kaldı ki bu yönetmen arkadaşın birilerine bir şeyler dikte etme gibi bir derdi asla olmaz. Not; evet yönetmen arkadaş ile aynı yurtta kaldık :)
Pinkmoon
09 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Sıkıcıydı, atlaya atlaya izledim. Maymun hikayesi ilgimi çekti sadece.
Bülent K.
15 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Bu sitede olmaması gerekir dediğim 3. film oldu galiba... Bana saçma geldi hemde çok. Keşke izlemeseydim dedim sonunda. Ama o at bakıcısı çocuk "Get Out" filmindeki çocuktu galiba... Bunun yerine o filmi izleyin derim.
Genel İzleyici
28 Ocak 2023
Çaylak
Filmin birçok yerinde şapkalar vurgulanmış ama nedenini çözemedim. Uzaylıyı şapkaya benzetmenin amacı ne olabilir ki? Filmin sonunda şekli neden değişti. Hep kendine dolanık mı takılıyordu :) Gözleri yok ama ona bakanlara nedense sinir oluyor. Elektronik cihazları durdurabiliyor ama nedense bulutların arkasına saklanma gereği duyuyor. Çevresinde herkes minnak ama alanını korumaya çalışıyor :) Filmin başında ve ortasında bulunan şempanze olayı nedir? Çocukluğunda yaşadığı dramın film ile alakası nedir? Bilemedim..
SPOILER [GÖSTER]
Mehmet C.
27 Eylül 2022
Sıkı Üye
UFO konusuna çok farklı bi bakış açısı.. şimdi yiğidi öldürüp hakkını verelim. Bence izlemeye değer.
Elirothfunboy
23 Eylül 2022
Çaylak
Birçok yerde baya filmi beğenmeyenler olmuş. Aksiyonu az diyenler de var ama bence film gayet akıcı ve güzeldi.
nope filmi konusunope konusunope filmi yorumnope yorumlarnope filmi oyuncularıuzaylı filmiufo filmiufo filmi önerileriget out benzeri filmlerjordan peele filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.