Heidi 2015 tr-TR

Heidi (2015)

(Macera)
2015
IMDB
7.4
(12) 4 30 0 5
29
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
12 Yorum
IMDB
7.4
BU FİLM
23b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
25 Mart 2019
Aranızdan "Elif Çağlar" bu film tavsiyesini izlemem için bana göndermiş. Kendisine teşekkürler edip hemen filmimize geçiyorum. Aslında film, yıllardır 7'den 70'e hepimizin aşina olduğu bir hikayeyi konu alıyor. Teyzesi, "Heidi" ismindeki yetim bir çocuğu Alp dağlarının eteklerindeki dedesinin yanına bırakıyor. Küçük kız ise burada hayvanlarla dostluk kuruyor, o dağ senin bu tepe benim koşturuyor, oynuyor. Fakat sonra bir şekilde şehre gidiyor ve burada dağdaki hayatını özlemeye başlıyor. İşte filmimiz de Heidi'nin yaşadığı bu süreci konu alıyor... Tüm olayı biliyor olmama rağmen film beni baştan sona kendine çekmeyi başardı. İnanılmaz güzellikteki manzaralar, izlerken kokusu burnunuza gelen yemyeşil kırlar, ovalar, hepsi müthişti. Özellikle şehir hayatının akışında kaybolup gidenler izlerken inceden bir "ahh be..." çekecektir. Bu arada filmimizde Heidi'nin dedesini de efsane bir şekilde hayat verdiği "Hitler" rolü ile tanıdığımız ve 1 ay önce hayatını kaybeden usta oyuncu "Bruno Ganz" oynuyor. Şöyle keyifli bir hafta sonu filmi izlemek isteyenler için ilaç gibi bir tavsiye diyebilirim. E hadi tadını çıkarın!

Heidi - Heidi

filmine yorum yap!
EBU ALENDER
29 Haziran 2023
Çaylak
4 sezonluk çizgi filmi bir filme sığdırmışlar ama yine de güzeldi.
Hayri S.
28 Aralık 2021
Sıkı Üye
Ailecek izlenebilecek bir film. Yine de çizgi film hali daha güzel.
Elis
19 Kasım 2021
Çaylak
Hiçbir şey olmasa ortam harikaydı ki onun haricinde keyifli bir filmdi. Bildiğimiz Heidi'nin canlı versiyonu :)
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Uyumadan önce bana okunan başucu kitaplarından biri. O kadar fazla okutmuştum ki hala ilk 5 sayfası kelimesi kelimesine ezberimdedir. Masumiyet, saf sevgi ve sadakat...
Yağız Şimşek
06 Haziran 2021
Sıkı Üye
Önceden de izlemiştim yine de izlerim. Her izlediğimde köyümü hatırlatır bana. Filme gelirsek konusu zaten mükemmel. Oyunculuklar da üst düzeyde. Eleştireceğim tek şey ise hikaye akışı fazla hızlı sanki. Yani 2.30 saat izlesek sıkılmayacağımız bir yapımı hemen bitirmişler. Başka da eleştirilecek yanı yok zaten.
Mel
02 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Bildiğimiz bir konu olsa da gayet keyifli, tam olarak hafta sonu oturup izlenilecek bir yapım. Doğayla özdeşleşmiş harika bir yerde çekilmiş bir film, manzaraları görünce mutluluk veriyor. Aile ile izlenilebilir.
eraycoskun
04 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Filmin mutlu edici özelliği var. Mutsuz gününüzdeyseniz açın izleyin, ilaç gibi gelecektir.
ÜMİT A.
21 Mart 2021
Çaylak
Babaannemle sabah erken saatlerde çizgi filmini izlerdim, o da çok severdi. Bu filmi izlerken o günlere döndüm, çok güzeldi.
Azat T.
16 Ocak 2021
Çaylak
Hafta sonu ailecek izlenecek muhteşem bir film, izleyin derim :)
Murat A.
03 Şubat 2020
Gerçekten çok beğendim süper.
Daha fazla yorum2
heidi filmiheidi filmi izleheidi filmi konusuheidi filmi oyuncularıheidi 2015heidi filmi 20152015 filmleri2015 film önerilerialman filmlerifilm tavsiyelerifilm önerilerimacera filmi önerilerimacera filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.