İhanet 1997 tr-TR

İhanet (1997)

(Dram - Macera)
1997
IMDB
6.9
(7) 4 32 0 5
31
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
IMDB
6.9
BU FİLM
15b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
07 Nisan 2020

Filmimiz, milyarder bir iş adamının, eşini ve çalışma arkadaşlarını özel uçağına doldurup çıktığı Kuzey Amerika yolculuğunu ve sonrasında bu yolculukta yaşananları konu alıyor... Fotoğraf çekimi için gidilen bu yer, birden bir hayatta kalma mücadelesinin verildiği bir arenaya dönüşüyor ve yer yer geren, yer yer de doğasıyla büyüleyen bir film böylece başlıyor... Öncelikle zaman sorunu olanlar için hemen uyarayım; filmimiz tam 2 saat sürüyor. E zaman sorunu olanlar gittiyse kaldık biz bize... Film, günümüzden tam 23 yıl önce yapılmış. Fakat bunun teknik açıdan eksilerini görüyor muyuz? diyecek olursanız; kesinlikle hayır. Bu tarz doğada hayatta kalma filmlerini izlerken hep "kendimi o kişi veya kişilerin yerine koyabiliyor muyum?" sorusunu soruyorum. Kendimi hayatta kalma savaşı veren o kişinin yerine koyup "Ben olsam ne yapardım?" diyebiliyorsam bence o film gayet başarılıdır. İşte bu film de onlardan biri oldu benim için. Hiç sıkmadan, nefis bir macera kitabı okur gibi hikaye aktı ve gitti. 2 saat boyunca Anthony Hopkins izlemek zaten başlı başına bir keyifken bir de işin içine hayatta kalma mücadelesi giriyor ve film tadından yenmiyor. Filmin tek sorunu biraz uzun olması diyebilirim. Onun haricinde, bu tarz filmleri sevenlerdenseniz bu filme mutlaka bir akşamınızı ayırın derim. Ayrıca buraya tıklayarak, vahşi doğada hayatta kalma konulu tavsiyelerime de göz atabilirsiniz. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın! 

İhanet - The Edge

filmine yorum yap!
Hacer Ö.
21 Kasım 2022
Sıkı Üye
Kaan çok iyi bi site yapmışsın youtube'da tesadüfen denk geldiğimden beri bi dünya filmi senin önerinle izlemeye başladım.. Artık beni Google'dan film aramak zahmetinden kurtardığın için çok teşekkür ederim. Bu film çok eski olmasına rağmen konusu itibariyle izlenebilir... İyi seyirler.
Doğan A.
02 Mayıs 2020
Bilgi güçtür... Filmde, internetin yaygın olmadığı dönemde, bilginin önemi üzerinde de duruluyor. Doğada hayatta kalmak için bilgiye ihtiyaç var değil mi? Ben konunun işlenişine bu bakımdan da dokunulduğunu düşündüm. Güçlü olan doğada hayatta kalır teması hakimdi. Fiziksel, içsel değil bilgi gücüne dair enfes bir film. Birçok yan temayla, algıları açarak izlenecek nitelikli film. Tavsiye ederim.
Aynur T.
17 Nisan 2020
Anthony Hopkins olduğu için izledim ama beklentilerimi karşıladığını söyleyemem.
Ferhat A.
09 Nisan 2020
Çaylak
Kesinlikle 23 yıl önce çekilmiş bir film diye elemeyin. Anthony Hopkins mükemmel oyunculuğu ile filme damgasını vurmuş. Filmin başından son çeyreğine kadar "e hadi, şu şöyle olsun da şu, şunu yapsın!" diye sabırsızlanıyorsunuz. (Spoiler olmadan başka da anlatılamaz sanırım) Film bir hayatta kalma mücadelesi gibi görülüyor, ancak özellikle son yarım saate dikkat edin, filmin konusunu orada anlayacaksınız.
Süleyman T.
08 Nisan 2020
Çaylak
Normal olacak bir filmi Anthony Hopkins olağan üstü oyunculuğuyla izlenebilir hale getirmiş. Unutamadığım sahne ise filmin sonundaki replikti, beni cidden çok etkiledi.
Semih
08 Nisan 2020
Çaylak
Çok başarılı bir film. Doğa koşullarında hiç bitmeyen bir aksiyon ve hayatta kalma mücadelesini anlatıyor. Güzel zaman geçirmek için birebir bir film.
Serkan Ü.
07 Nisan 2020
Çaylak
Bu filmi yıllar önce izlemiş ve arşivime almıştım... Güzel manzaralar eşliğinde sürükleyici bir hayatta kalma hikayesi... Anthony Hopkins ne kadar büyük bir oyuncu buna bir kez daha tanık olacaksınız... Eski bir film ama hala izlemeyen varsa benim de tavsiyemdir.
the edge konusuthe edge izlethe edge yorumlarhayatta kalma filmlerisurvival filmlerdoğada hayatta kalma filmleriayı filmlerimacera filmlerimacera filmi önerilerien yeni öneriler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.