Ittefaq 2017 tr-TR

Ittefaq (2017)

(Gerilim - Suç)
2017
IMDB
7.2
17
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
1s 47dk
IMDB
7.2
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
17 Nisan 2019

Hiç Hint filmi sevmeyen beni, gönderdiği birkaç iyi tavsiye ile yakalamayı başaran "Melisa Serpil Yanık", bu Hint filmini de izlemem için bana göndermiş. Kendisine teşekkürler edip filmimize geçiyorum. Öncelikle Hint filmi deyince hemen şarkılı türkülü filmler aklınıza gelmesin, onlarla benim de aram pek iyi değil. Son yıllarda Hint sineması oldukça güzel işlere imza atıyor. İşte bu film de onlardan biri. Filmimiz, işlenen 2 cinayet üzerinden ilerliyor. Bir dedektif, işlenen bu cinayetlerin hikayelerini farklı kişilerden dinleyerek suçluyu bulmaya çalışıyor ve film de sizi bu süreç boyunca peşine katıp götürmeyi başarıyor... Bu arada sağda solda "Gerilim" dense de, gerim gerim germediği için "Gerileyim" kategorimde değil "Etkilesin" kategorimde bu filmi size tavsiye etmek istedim. Şöyle bol yağmurlu, gizem dolu, kasvetli mi kasvetli bir "Katil kim?" filmi izlemek istiyorsanız bu film tam sizlik olabilir. E hadi tadını çıkarın ve yorumunuzu aşağıya bırakın!

Ittefaq - Ittefaq

filmine yorum yap!
Muhammet O.
08 Aralık 2023
Çaylak
Gerçekten izlemeye değer. Açıkcası çok bir şey beklemiyordum ama 10 üzerinden 7 veririm.
Saliha E.
25 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Woow gerçekten beğendim, iki taraflı anlatılıyor kim yaptı diyene kadar sona geliyorsunuz bi bakmışsınız sonu şaşırtıyor tıpkı ispanyol filmleri gibi, baya beğendim.
Mustafa
22 Mart 2023
Usta Yorumcu
İzlediğimiz ispanyol filmlerinden hiçbir farkı yoktu. Gizem olayı son ana kadar devam etti ve ters köşesi çok iyiydi.
Aslı B.
24 Şubat 2023
Usta Yorumcu
Hint filmlerini sevmezdim ama bu çok iyiymiş, sıkılmadan izledim. Kaan tavsiyelerin hayat kurtarıyor gerçekten izleyecek film bulmakta zorlanıyordum çok teşekkürler iyi ki varsın kardeş.
ayten Y.
03 Ocak 2021
Usta Yorumcu
Film beni her defasında tam da sonunu anladığımı sandığımda şaşırtmayı başardı. Birkaç kez yön değiştiren, ‘contratiempo’vari bir filmdi. Hiç yorum yazılmamasına ve az izlenmesine çok şaşırdım, galiba hint filmi olduğu için bir ön yargı var. Bence izlenilmeye değer.
Özlem Ç.
17 Nisan 2019
Sıkı Üye
Sonu başından belli, sıradan bir hikâye. Ama sürükleyici, izlenebilir.
ittefaq filmi konusuittefaq konusucoincidence filmi konusuhint filmlerihint filmi önerileriittefaq ımdbfilm önerilerifilm tavsiyeleri2017 filmlerisidharth malhotra filmlerisonakshi sinha filmleriittefaq filmi yorumları

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.