Joker 2019 tr-TR

Joker (2019)

(Dram - Suç - Psikolojik)
2019
IMDB
8.4
(35) 4 347 0 5
322
25
İZLEDİM
SONRA İZLE
35 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
24 Ekim 2019

Peşin peşin söylüyorum; Bu filmi, zihninizdeki o kaosçu, sağı solu patlatan ve zeki numaralar çeken "Joker" ile karıştırmayın. O başka bir Joker, bu film ise ondan ve diğer tüm Joker varyasyonlarından apayrı, bakın tekrar söylüyorum APAYRI... Filmimiz, toplum tarafından dışlanan ve pek de başarılı olamayan bir komedyeni konu alıyor. Geçimini sağlamak için palyaçoluk yapan adamımız, çeşitli sorunlar ile karşı karşıya geliyor ve zaman içinde giderek topluma aykırı bir hale gelmeye başlıyor. İşte tüm film de bu süreci işliyor... Öncelikle sakın "Oo Joker ya, aksiyon, patlama falan..." yanılgısına düşmeyin çünkü bu film durağan, aksiyonsuz ve psikolojik olarak ağır bir film. Eğer toplum tarafından dışlanan bir insanın yaşadığı psikolojik evreleri izlemek isterseniz buyrun, fakat ben gerilmek, vurdulu kırdılı sahneler görmek istiyorum diyorsanız üzgünüm, çünkü yanlış yerdesiniz. Başrolümüz "Joaquin Phoenix" şahane bir oyunculuk sergilemiş. Filmin kasvetli ve her yerinden hüzün akan atmosferini çok beğendim. Mutlu insanı mutsuz eder yani onu da ekleyeyim... Psiko dram filmi izleyeceğimi biliyordum ve o yüzden hayal kırıklığına uğramadım diyebilirim. Yorumunuzu çok merak ediyorum, olumlu-olumsuz düşüncelerinizi lütfen aşağıya bırakın. Hadi tadını çıkarın!

Joker - Joker

filmine yorum yap!
Ali K.
16 Ocak 2024
Başarılı bir film. Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.
Legolas
21 Aralık 2023
Çaylak
Çok başka bi şey. Bazen övmek istersin fakat söyleyecek bir şey bulamazsın o kelimeler hafif kalır sende uyandırdığı etkide... İşte öyle bir şey.
utkucmrl
04 Kasım 2023
Çaylak
Çok fazla eleştiri alan bir film. Eleştiri almasının en büyük sebeplerinden biri de Heath Ledger'ın mükemmel joker karakteri. Ama bu film gerçekten bence bir sanat filmidir. Joker karakterinin oluşumunu izliyoruz film de. Yalnız Joaquin Phoenix'in oyunculuğuna hayran kalmamak elde değil. Zaten Oscar ödülünde de bunu anladık. İyi seyirler :)
anyone
17 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Kelimeler yetmez bu filmi anlatmama, hala izlemediyseniz direkt gidin izleyin abi.
Ahmet Ç.
06 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Ne söylenebilir ki; Joker'in anlatıldığı iyi bir film.
Bülent K.
05 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Joaquin Phoenix'in oyunculuğu dışında pek beğenemedim.
sarekra
07 Eylül 2022
Çaylak
İzlemeyi erteliyorsanız ertelemeyi ve hemen izleyin, çok güzeldi ♡
Mustafa
12 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Dram filmlerini çok sevmediğim için bu filmi hep erteliyordum ve sonunda izledim. Zaten psikolojik sorunları olan birine yapılanları görünce ve dünyaya jokerin gözünden bakınca biraz da hak veriyorsunuz. Adam psikopat rolünü mükemmel oynamış. Sadece diğer yorumlarda da yazıldığı gibi süresi bir tık uzun.
UĞUR D.
19 Mayıs 2022
Çaylak
Mükemmel bir film. Abartılacak bir film. Beklentilerinizi karşılayacak bir film..
Enes E.
05 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Bir psikiyatrist atasözü; 'Hiçbir zaman bize gerçek hastalar gelmez, gerçek hastaların hasta ettikleri gelir'... Filmi tavsiye ederim.
Daha fazla yorum25
joker 2019 izlejoker 2019 oyuncularjoker 2019 altyazılıjoker filmi 2019joker filmi konusu2019 filmleri2019 film tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.