K-Pax 2001 tr-TR

K-Pax (2001)

(Dram - Bilim Kurgu)
2001
IMDB
7.4
(33) 4 139 0 5
131
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
33 Yorum
IMDB
7.4
BU FİLM
31b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
14 Ocak 2020

Nefis nefis nefis! Yıllar yıllar önce birazını izlemiş olduğum için, yine yıllardır oturup tam olarak izlemiyordum bu filmi. Fakat aranızdan "Fırat Hizol" izlemem için gönderince, kuruldum karşısına ve şimdi diyorum ki; İyi ki izlemişim! Fırat'a da teşekkürler edip konumuza geçiyorum... Filmimiz, K-PAX isimli bir gezegenden geldiğini söyleyen, tuhaf davranışlara sahip bir adamı ve onun bu halini çözmeye çalışan bir doktoru konu alıyor. Doktorumuz bir süre sonra bu tuhaf adamın, söyledikleri ile başka insanları da etkilediğini görüyor ve iş müthiş bir gizeme dönüşüyor... Öncelikle çok uzun zamandır gördüğüm en zekice senaryoyu bu filmde izledim diyebilirim. Film tek başına "Efekt olaylarına hiç girmeden muazzam bir bilim kurgu filmi nasıl yapılır?" sorusunun da cevabı... Film size, başrolümüzün bir uzaylı mı, yoksa bir insan mı olduğunu sorgulatıyor. Üstelik bunu da öyle nefis diyaloglar ile yapıyor ki, 2 saatlik filmde bir an olsun sıkılmıyorsunuz... "Bunca yıldır nasıl gözden kaçırmışım!" dediğim listeme ilk sıralardan girmeyi başardı bu film. Yorumunuzu çok merak ediyorum, mutlaka aşağıya bırakın... Hadi tadını çıkarın!

K-Pax - K-PAX

filmine yorum yap!
Aslı B.
11 Mart 2024
Usta Yorumcu
Ben de yıllar önce bir kısmını izleyip yarıda bırakmıştım, sebebini hatırlamıyorum. Kaan'ın videolarında birkaç kez karşıma çıkınca bu akşam izledim, yavaş akışlı ama zihin yormuyor. Biraz tuhaf bir film, ikilemde kalınıyor. Buna benzer bir yerli film izlemiştim adını hatırlamıyorum. Güzel bir film izlenir, beni çok etkilediğini söyleyemem, siz yine de bir şans verin, teşekkürler Kaan :)
vugarahimov
23 Nisan 2023
Kaç aydır izlemeyi erteliyordum. Çok pişman oldum. Tam bir başyapıt.
cuneytakus
24 Mart 2023
Çaylak
Eskimeyen ve eskimeyecek olan bu film, bir felsefe okulunda dolaşan filozofların dilaoglarından oluşmuş gibi. Farklı bir bilgeliğin süzgecinden yaşamı yeniden yorumlamak adına izlenesi bir film.
Umur E.
07 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Filmin insani değerleri sorgulama tarzını beğendim. Bence değerlerimizi aidiyet ve korunma ihtiyacı için benimsiyoruz. K-Pax'te ise aile değerleri bile yok çünkü birbirlerine tehdit oluşturmuyorlar bu yüzden korunmaya örgütlenmeye de ihtiyaçları yok. İlginç ve hoş bir film, izlenmeli...
Ayhan B.
01 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Yayınlandığı sene için iyi bi filmdi, yeni izleyecekleri şimdi tatmin eder mi bilemem tabi.
Mel
09 Şubat 2022
Usta Yorumcu
Film boyunca ikilemde kalıp aynı zamanda insani değerleri görebiliyorsunuz. Alt metnini sevdim, başroller dışında yan karakterleri de seviyorsunuz.
EBU ALENDER
02 Şubat 2022
Çaylak
Konusu ve diyalogları gerçekten çok iyiydi hiç sıkılmadan izledim.
ayten Y.
27 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Sıkılmadan izlediğim bir film oldu ama ben biraz overrated olduğunu düşünüyorum.
Kaan A.
30 Mayıs 2021
Sıkı Üye
Dikkatli gözlerle izlenmesi gereken kült bir eser. Bitirdikten sonra resmen filmini tadını aldım. Verdiği ufak yaşam tüyoları da cabası!
Serkan B.
29 Mayıs 2021
Usta Yorumcu
Gecikmeli olsa da nihayet izleme fırsatım oldu. Başroldeki ikiliden zaten zayıf bir film beklemek haksızlık olur. Vakti olan izlesin.
Daha fazla yorum23
kpax konusuk pax konusukpax izlekpax yorumlark pax yorumlarbilim kurgu filmleribeyin yakan filmleretkileyici film önerileribeyin yakan film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.