Kader 2014 tr-TR

Kader (2014)

(Gerilim - Fantastik)
2014
IMDB
7.5
(40) 4 302 0 5
284
18
İZLEDİM
SONRA İZLE
40 Yorum
IMDB
7.5
BU FİLM
39b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
22 Aralık 2017
Gizli bir servise bağlı çalışan bir zaman ajanımız (ki kendisi Ethan Hawke) var. Bu ajanımızın son görevi ise zamanda yolculuk yaparak gidip, tarihte binlerce insanı patlattığı bir bombayla öldüren katili yakalamak. Fakat "zaman yolculuğu" konusu zaten başlı başına karmaşık bir konuyken bir de bu yolculukta birinin peşine düşmek bir hayli zor oluyor. İşte film de tam da burada sizin beyninizi hafif hafif zorlamaya başlıyor. Konusu ve konuyu işleyişi bakımından bende yeri çok ayrı olan bu film, eminim sizi de fazlasıyla etkileyecek. Film bittikten sonra boş duvarlara anlamsızca bakarken beni hatırlayın. Çünkü beyniniz bir miktar yanacak... Hadi geçmiş olsun!

Kader - Predestination

filmine yorum yap!
mihri
08 Aralık 2023
Çaylak
Son sahneye kadar tahminlerim çıkınca tamam bu da diğer filmler gibi dedim ama sonra elim ağzımda, gözlerim fal taşı gibi açık kendimi ekrana bakarken buldum offf çok iyiydi, fazla iyiydi! Tavsiyen için çok teşekkürler Kaan :)
anyone
10 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Filmin konusu çok iyi, hele içindeki o ters köşeleri de anlayınca cidden boş boş ekrana bakasınız geliyor film bitince, bir şans verin derim :)
beren K.
09 Temmuz 2023
Çaylak
Ters köşe diyince de Fight Club, Zindan Adası'ndan sonra bu film akla gelmeli..
Ahmet Ç.
09 Nisan 2023
Sıkı Üye
"Zaman" temalı filmleri seviyorsanız gözünüz kapalı izleyin derim, aşırı güzel bir film!
Birgül
02 Nisan 2023
Çaylak
Aslında bir paradoks ve zaman yolculuğu işlenirken mantık hatasına takılmak çok saçma, beynimi yaksın kategorisine gayet uygun, ben izlemenizi öneririm.
Aslı B.
09 Mart 2023
Usta Yorumcu
Herkes bana katılmayabilir ama Ethan Hawke filmleri güzel olmuyor, en azından bana göre .Ne kadar filmini izlediysem sarmadı. Bu filmi de hiç mi hiç sarmadı bu ne kadın da kendisi erkek de kendisi doğan çocuk da kendisi. Beyin yakacağım derken saçma olmuş. Ben beğenmedim.
SPOILER [GÖSTER]
Alperen
03 Şubat 2023
Usta Yorumcu
Paradoks ve zaman yolculuğu konusu çok güzel birleşmiş ve ortaya bu harika film çıkmış. Bazı sahneleri belirli bir mantığa oturtmak zor ama bu filmde mantık hatası olduğu anlamına gelmiyor, adı üstünde paradoks zaten çelişki demek. Son olarak bilmeyen yoktur ama yine bu konuyu ele alan "Dark" dizisini de şiddetle öneririm.
Melike K.
19 Kasım 2022
Hayatımda izlediğim ve en anlam veremediğim ama en de beğendiğim filmlerden biri.
Bülent K.
01 Kasım 2022
Usta Yorumcu
Türünün hakkını veren bir film bence. Yer yer anlamamaktan kaynaklı sıkılsanız da anlayınca güzelleşen filmlerden.
Umur E.
20 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Jane karakteri tamamen erkek olduktan sonra aynaya baktığında onu terk eden kişinin aslında kendisi olduğunu anlayamaz mıydı? Bu bu kadar kolay olabilirdi. Filmin başından da neler döndüğünü zaten tahmin edebiliyorsunuz çünkü alışık olunmayan bir konu da değil. Final konusunda da en büyük eksiği şu: Bana göre ilk seferde anlaması zor filmler film bittiğinde izleyiciye tahmin edeceği seçenekler sunmalı ve izleyici analiz izlediğinde/okuduğunda ''Aa ben bunu tahmin etmiştim'' veya ''Vay be bunu fark etmemişim'' demeli. Ama bu filmde bu yok çünkü filmin paradoksu bir kere falso. Bunun sebebini de başta açıkladım, Jane aynaya baktığında o kişinin kendi olduğunu anlayabilirdi.
SPOILER [GÖSTER]
Daha fazla yorum30
predestination konusubeyin yakan filmlerpredestination oyuncularpredestination izlebeyin yakan film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.