Kader Ajanları 2011 tr-TR

Kader Ajanları (2011)

(Bilim Kurgu - Romantik)
2011
IMDB
7.1
(11) 4 83 0 5
77
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
11 Yorum
IMDB
7.1
BU FİLM
8.3b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
03 Şubat 2018
Filmimiz, hırslı bir politikacıyı ve onun düştüğü kara sevdayı konu alıyor. Adamımız bir kadına vuruluyor ve yavaş yavaş aşkın doruklarına ulaşırken birden sanki geçmişten gelmiş gibi görünen şapkalı gizemli adamlar beliriyor ve bu şahane çiftimizi ayırmak istiyorlar. Bu da filmin ikinci yarısını tam anlamıyla bir koşturmacaya dönüştürüyor. Gizemli atmosferi ve atraksiyonlu sahneleri ile nefis bir film izleyeceksiniz. Şahsen ben bu filmin senaryosuna tam anlamıyla vuruldum. E hadi tadını çıkarıp gelip, yorumunuzu aşağıya bırakın!

Kader Ajanları - The Adjustment Bureau

filmine yorum yap!
İsmail Ç.
25 Nisan 2023
Çaylak
İçerisinde barındırdığı fantastik öğelerle kader ve özgür irade arasındaki ilişkiyi ele alan güzel bir film. Romantik yönü de oldukça ağır basıyor. "Hayatımın erkeği, hayatımın kadını, ruh eşim, benim içimi okuyor âdeta.." safsatalarını seviyorsanız tam sizlik... Bir de; Kim ulan bu başkan?
Mustafa
24 Mart 2023
Usta Yorumcu
Bilim-Kurgu ağırlıklı bir film izlemeyi düşünürken daha çok 'aşk' ağırlıklı yavaş bir filmle karşılaştım. Kötü mü? Hayır ama daha iyi işlenebilirdi sanki.
Aslı B.
16 Mart 2023
Usta Yorumcu
İzlenebilir ama çok akılda kalıcı bir film değil. Kaçma kovalamaca olduğu için sıkılmadan izleniyor. Gerçekte böyle bir şey var tabi kaderimiz. Kendimiz yazabilir miyiz? İşte bazı yerlerinde bunu vurgulamak istemişler. Bir şapka takarak ordan oraya hoop gitsek ne güzel olurdu...
Emre G.
23 Ekim 2022
Çaylak
Kaan'ın Instagram sayfasında gördüm ve izledim. Çok beğendik. Konusu gerçekten ilginç. Belki de gerçekte de böyle bir şey vardır diye düşünüyorum.
E.N.A.
04 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Konusu farklı, harika bir romantizm içeren fantastik bi filmdi. Sonunda karakterlere ne olduğunu da görmek isterdim ama tatmin etti.
SPOILER [GÖSTER]
Gökçen Y.
25 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Başka bir tavsiye üzerine izleyip, sitede olduğunu fark etmeden hemen "Tavsiyeni Gönder" köşesinden Kaan'a tavsiye olarak gönderdim :)) Gerçekten güzeldi.
eowyn
17 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Canım sıkılıyordu güzel vakit geçirmemi sağladı. İzlerken zevk veriyor ancak sonrasında çok oturup düşünülecek bir film değil.
dwaekki W.
14 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
Aslında çok anlamlı bir film. Çok güzeldi, izlemeye kesinlikle değer.
ayten Y.
21 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Bence hak ettiği değeri asla görememiş mükemmel bir film.
Mert A.
15 Mart 2018
Sıkı Üye
Kadro çok iyi film de öyle kaçırılmamalı.
Daha fazla yorum1
the adjustment bureau filmi konusuthe adjustment bureau filmi yorumlarıthe adjustment bureau filmi oyuncularkader ajanları filmi konusukader ajanları filmi yorumlarıthe adjustment bureau filmi izlematt damon filmleriemily blunt filmleribilim kurgu filmleribilim kurgu filmi tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.