Kar Kardeşliği 2023 tr-TR

Kar Kardeşliği (2023)

(Gerilim - Macera)
2023
IMDB
7.5
(16) 4 47 0 5
46
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
16 Yorum
2s 25dk
IMDB
7.5
BU FİLM
6.10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
06 Ocak 2024

Aranızdan Öykü'nün de "Tavsiyeni Gönder" köşemizden izlemem için bana gönderdiği bu yeni ve gerçek Netflix filmi, 1972 yılında And Dağları'nda kaza yapan bir uçağı ve bu uçağın yolcularının verdiği hayatta kalma savaşını konu alıyor. Bir 'Ragbi' takımını Şili'ye ulaştırmak için havalanan uçak, kötü hava koşulları ve çeşitli nedenlerle And Dağları'na çakılıyor, işte filmimiz de bu sürecin hem öncesini, hem de sonrasını nefis bir şekilde konu alıyor... Öncelikle gerçekten 'üşüyerek' izlediğim bir film oldu bu. Filmin hem kaza sahnesi hem de sonraki tüm sahneler gerçekten çok başarılı. Renkler, oyunculuklar, sahnelerin gerçekliği izlediğimiz şeyin bir 'film' olduğunu unutturacak kadar gerçek. 1993 yapımı 'Alive' filmiyle de aynı konuyu işleyen bu Netflix filmi, benden kesinlikle geçer not almayı başardı... Eğer hem gerçek, hem de 'hayatta kalma' temalı yapımları sevenlerdenseniz, bu Netflix filmi kesinlikle aradığınız şey olabilir... Hadi tadını çıkarın!

• Bu nefis film hakkında hazırladığım şu videoya da YouTube kanalımızda mutlaka göz atın derim.

Kar Kardeşliği - Society of the Snow

filmine yorum yap!
Gizem O.
08 Şubat 2024
Sıkı Üye
Akılda kalıcı sahneleri olan başarılı bir film. Sonlara doğru filmin içinde gibi hissediyorsunuz repliklere de dikkat etmenizi öneririm.
Binyo
07 Şubat 2024
Daha önce çekilmiş filmler de vardı aynı konu üzerine ama günümüz teknolojisi ile çekilmiş hali farklı bir tat vermiş, kesinlikle izlemelisiniz.
Hanife U.
06 Şubat 2024
Sıkı Üye
33 like 0 dislike vardı benimle birlikte 34 oldu :) Neden izlemeniz gerektiğini buradan bile anlayabilirsiniz :)
Defne P.
01 Şubat 2024
Çaylak
Malum sahneleri midesi kaldırmayacak olanlar izlemesin. Ben gayet normal karşıladım şahsen.
EBU ALENDER
27 Ocak 2024
Çaylak
Olayı güzel aktarmışlar, gerçek gibiydi sahneler çok iyiydi.
Mehmet C.
23 Ocak 2024
Sıkı Üye
Çok gerçek filmleri seviyorum. Bu film de beni etkiledi. Bravo netflix.
Esin İ.
23 Ocak 2024
Çok başarılı sahneler, muhteşem oyunculuklar, geçtiği zamanı başarıyla yansıtan yüzler ve giyimler. Çok başarılı bir yapım olmuş kesinlikle. Duygu aktarımları o kadar gerçekçiydi ki, kurtulduklarındaki sevinç gözlerimin dolmasına sebep oldu. İzlenmeli..
SPOILER [GÖSTER]
Güno
13 Ocak 2024
Senelerdir kaan'ın tavsiyesini takip ediyorum. Bu sefer de beni şaşırtmadı. Kesinlikle izlenilmesi gereken gerçek hayattan uyarlama tüylerinizi diken diken edecek bir film. İzlerken ben üşüdüm resmen. Kağıt mendillerinizi hazır edin ağlıycaksınız.
Öykü S.
11 Ocak 2024
Filmi tavsiye eden kişi olarak soluksuz izlediğim bir filmdi. Gerçek hayattan uyarlanan filmler her zaman beni daha çok etkiler ve empati kurmamak imkansızdır. Zaman harcadığınıza değecek bir film. İyi seyirler ☆
Nazlı Ç.
10 Ocak 2024
Sıkı Üye
Gerçekten etkileyiciydi. Yavaş ilerliyor gibi geliyor ama filmin içine girince bize yavaş gelen iki buçuk saatin mahsur kalan insanlara günler gibi geldiğini buram buram hissettim. O yüzden ilk defa bir filmin süresini ve akıcılığını tam yerinde buldum ben. Bu kış aylarında bir akşam battaniye altında üşüye üşüye izleyebileceğiniz güzel bir film.
Daha fazla yorum6
kar kardeşliği film konusukar kardeşliği film yorumkar kardeşliği filmihayatta kalma filmlerikış filmleriuçak filmlerikaza filmlerisociety of the snow film konusunetflix filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.