Kimdim Ben? 2023 tr-TR

Kimdim Ben? (2023)

(Aksiyon - Gerilim - Suç)
2023
IMDB
6.6
17
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
1s 58dk
IMDB
6.6
BU FİLM
18b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
07 Mayıs 2023

Netflix Fransa orijinal yapımı olan bu filmimiz, işinde başarılı, disiplinli, yetenekli bir gizli operasyon ajanının bir suç şebekesinin içine sızması sürecini ve sonrasında yaşananları konu alıyor. Tam anlamıyla bir "görev adamı" olan gizli ajanımız, içine sızdığı bu şebekedeki büyük patronun küçük oğluyla duygusal bir bağ kuruyor ve işte filmimiz de bu süreçte yaşanan bol vurdulu kırdılı olaylar zincirini bize aktarıyor... Öncelikle çok vasat bir film izleyeceğimi sanırken özellikle hareketli sahneleriyle film beni şaşırtmayı ve günün sonunda kendini burada size tavsiye ettirmeyi başardı. Filmin hikayesindeki zayıflık ve 2 saatlik uzunluğu dışında sonuna kadar akıp giden bir yapım oldu benim için bu film. Beklentinizi doğru kıvamda tutup izlediğinizde kesinlikle keyifli bir zaman geçirebilirsiniz... İzledikten sonra yorumlarınızı aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi iyi seyirler! 

Kimdim Ben? - AKA

filmine yorum yap!
Ahmet G.
16 Kasım 2023
Extraction tarzında demişsiniz ama kusura bakmayın aksiyon olarak Extraction ile arasında dağlar kadar fark var sıkıcı bir film ama çok boş vakit varsa izlenir konusu öyle böyle idare eder ortanın bi altı diyelim diyemiyorum bir üstü diyeyim de diyemiyorum tam orta halli bi film tavsiye ederim de diyemiyorum edemem de... öyle bi şey :)
Ayhan B.
18 Temmuz 2023
Usta Yorumcu
John Wick, Leon tarzı iyi bi film. Netflix aksiyon işini iyi çözdü Exraction tarzında güzel film...
ByModex
12 Temmuz 2023
Politikanın mide bulandırıcı yüzünü gösteren, çıtır aksiyonlu, duygusal bir yapım olmuş, izlenir.
Mert A.
19 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Netflix şaşırttı. Altta arkadaş da söylemiş, bu adam tam bu rollerin adamı.
Bülent K.
07 Mayıs 2023
Usta Yorumcu
Henüz izledim filmi, Balle Pardue filminin başarılı oyuncusu bu filme de yakışmış. Görsel ve düşünsel olarak güzeldi. Tabi arada bazı kopukluklar var gibiydi ama ben izlerken beğendim.
kimdim ben film konusukimdim ben filmikimdim ben netflix filmikimdim ben film yorumlaren yeni netflix filmlerivurdulu kırdılı filmlernetflix film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.