Sicario 2015 tr-TR

Sicario (2015)

(Aksiyon - Gerilim)
2015
IMDB
7.6
(8) 4 52 0 5
45
7
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
IMDB
7.6
BU FİLM
7.7b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
21 Aralık 2017

Modern savaşa daha yakın bir savaş filmi diyebilirim bu film için. Nefis oyunculuğu ile Emily Blunt'ı izleyeceksiniz. Bombaların patladığı, pusuların kurulduğu herkesin birbirini sattığı kaos dolu bir savaş ortamı ve özel tetikçiler... Hele sosyal medyada, sağda solda çok paylaşılan ünlü bir otoban sahnesi var ki, onu da gördüğünüzde ''aa o sahne bu filmdeymiş'' diyebilirsiniz. Lafı uzatmadan, gerçekçi ve sağlam bir aksiyon - gerilim filmi sizi bekliyor. Koşun!

Sicario - Sicario

filmine yorum yap!
suat T.
06 Nisan 2024
Sıkı Üye
Kartel muhabbetine, kültürüne az da olsa hakimseniz, atmosferi için çerezlik izlenir, büyük beklentiye girmeden izledim gayet tatmin etti hemmen devam filmine geçiyorum.
Borz●
06 Ocak 2024
Çaylak
Film ilk başta akıcı, aksiyon filmi havasında başlıyor. Ancak ilerleyen zamanlarda sadece gerilim moduna girip, kendisine hiçbir bilgi verilmeyen, filmde neden olduğuna dair hiçbir anlam veremediğiniz kadın oyuncu ve siyahi arkadaşının etrafında dönüyor. Aslına bakarsanız emily blunt'ı filmden çıkarın filmin konusunda hiçbir değişiklik olmaz. Gerilim sevenler için izlenebilir, ancak macera aksiyon bekleyenler için hayal kırıklığı ve vakit kaybı olur.
Gokhankozan
26 Ocak 2023
Sıkı Üye
Neden bu kadar abartıldığını anlayamadığım vasat bir filmdi.
Umur E.
19 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Çatışma sahneleri, oyunculuk ve kadro süper. Geriye tek kalan, sadece bu kadar sıkıcı bir film yapmamaktı.
Mustafa
13 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Film çok etkileyici ve merak uyandırıcı başladı ama beklentimi yüksek tuttuğumdan mıdır bilmem sonraları çok baydı. Sürekli mıy mıy konuşmalar ve sonu tam bağlayamama durumu... Eleştirileri ve göndermeleri tabi ki anladım ama film vasat üstüne maalesef çıkamıyor.
Ayhan B.
05 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Gerçekten çok ilginç bi film, oyuncular da çok iyi, sıkmayan, gizemini koruyan bi film.
Serkan B.
01 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Enteresan detaylar var, izleyenlerin malum güney sınırı ile mutlaka anlayacağı dozu düşük sahneleri ile vakit geçirmek için iyi film.
Miraç I.
18 Mayıs 2020
Usta Yorumcu
Öyle dolu dolu bir aksiyon filmi değildi daha çok satranç gibi hamle ve hamlenin getirdikleri artılar üzerine ilerleyen bir filmdi, gayet başarılıydı bence.
sicario konususicario izlesicario oyuncularvurdulu kırdılı filmlervurdulu kırdılı film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.