Kate 2021 tr-TR

Kate (2021)

(Aksiyon - Gerilim - Suç)
2021
IMDB
6.4
(12) 4 47 0 5
27 Eylül 2021

Bu filmi aranızdan Aşkın Küçükşehir ve Akif izlemem için tavsiye olarak göndermiş. Kendilerine teşekkürler ediyor ve hemen konumuza geçiyorum... Başarılı bir suikastçimiz var. Kendisi, bir görev sonrasında sadece 24 saat hayatta kalacak şekilde zehirlendiğini öğreniyor ve düşüyor bir intikam davasının peşine.. Açıkcası bu tür filmleri özellikle son yıllarda fazlasıyla izledik. Hatta daha birkaç hafta önce size tavsiye ettiğim şu 2021 yapımı film de onlardan biriydi. İşin doğrusu, bu tür pek çok film olmasına rağmen bu film, bana keyifli birkaç saat geçirmeyi başardı. 1-2 sahne dışında hiç absürt bir sahneye de rast gelmedim. John Wick'e doyduğumdan olacak, bu tür filmlerde başrolün kadın olması bence filmi daha izlenebilir yapıyor... Eğer şöyle güncel, bol vurdulu kırdılı bir şeyler arıyorsanız bu filme bir göz atın derim... Hadi tadını çıkarın! 

Kate - Kate

filmine yorum yap!
GÜVENÇ S.
16 Temmuz 2023
Çaylak
Aksiyon isteyenlere tavsiye ederim. John Wick'in dişi versiyonu :)
Bülent K.
12 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Beğendim ama aman aman da değil. Bol aksiyonlu, vurdulu kırdılı bir film izleyenler için ideal olabilir. Bir de Kaan'ın belirttiği gibi bu rolü bir kadının oynaması ilginç olmuş.
Ayhan B.
31 Mart 2022
Usta Yorumcu
Gayet iyi, makul bi aksiyon filmi, sıkmayan, durmayan bi film.
Gökçen Y.
02 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Benim için, başrolümüzün kadın olması dışında pek de bir albenisi olmayan klişe bir yapımdı, öyle olduğunu bilerek izledim evet siz de öyle yapabilirsiniz; zira filmin kendini izlettiren bir havası vardı :)
Miraç I.
13 Aralık 2021
Usta Yorumcu
Başrolün kadın olması çok iyi olmuş izlerken sıkılmadan vakit geçirilecek bir film. Yine de son sahnede acaba dedim ama sanırım yönetmen filmi tadında bırakmak istemiş.
SPOILER [GÖSTER]
widight
02 Kasım 2021
Sıkı Üye
"Asla pes etmemek" cümlesinin filme uyarlanmış hali kısaca :)) Benim puanım: 8/10
saygielci
08 Ekim 2021
Çaylak
Aksiyon sahneleri iyiydi ama filmin nasıl ilerleyeceği tahmin edilebilirdi ve çok basitti..
Akif Feyzioğlu
28 Eylül 2021
Sıkı Üye
Senaryosuyla ve ters köşeleri ile filme kitlendim. Aksiyon sahneleri muhteşemdi, aşırı keyif aldım. Bence 9/10 notu hak ediyor kesinlikle.
Hypatia
28 Eylül 2021
Sıkı Üye
Kadın karakterlerin kolay vazgeçmeyen ve dayanıklı olduğunu gösteren aksiyon-suç filmi. Bu tarz filmler tuttuğu için sayısı her geçen gün artıyor. Puan olarak 6 bandında, vakit geçirmelik bir film.
Aşkın K.
27 Eylül 2021
Usta Yorumcu
Tahmin edilebilir ve basit senaryosuna karşın son derece akıcı ve iyi çekilmiş bir aksiyon. Oyunculuk ve çekimler gayet iyiydi, iyi film çıkmadığı şu günlerde fazlasıyla sınıfı geçti bence. Notu; 6/10
Daha fazla yorum2
kate filmi konusukate filmikate filmi yorumkate yorumlar2021 film önerilerinetflix filmleri 2021en yeni film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.