The Outpost 2020 tr-TR

The Outpost (2020)

(Dram - Savaş)
2020
IMDB
6.7
8
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
28 Kasım 2022

Gerçek olayları konu alan bu savaş filmi, Afganistan'da Taliban ile yerel halk arasında bir çizgi çekip, teröristleri yerli halktan ayırmakla görevli bir kamptaki askerlerin yaşadıklarını konu alıyor. ABD tarihindeki en savunmasız kamplardan biri olarak gösterilen "Keating Muharebe Karakolu" içerisindeki askerler, Taliban'dan zaman zaman gelen saldırılara cevap verseler de, bu saldırıların dozu arttıkça dayanmakta da zorlanıyorlar. İşte film de bize bu süreci A'dan Z'ye başından sonuna kadar aktarıyor... Uzun bir film izleyeceksiniz. İlk yarısı biraz sakin ilerlese de, gerilim dozunun yavaşça artması sizi ikinci yarıya hazırlıyor. Bir başyapıt değil, fakat özellikle bu tür asker, çatışma konularını sevenlerin dikkatle izleyeceği bir yapım bu. Ayrıca bu filmden sonra izlemediyseniz şu tavsiyeme de bir bakın derim... Hadi tadını çıkarın!

The Outpost - The Outpost

filmine yorum yap!
Kaan A.
10 Ocak 2024
Sıkı Üye
İşgalci askerlere dair bir sempati oluşturmayı amaçlayan güzel bir propaganda filmi. Yayınlandığı sene kendi vatandaşında Afganistan'daki Amerikan askerleriyle ilgili nasıl bir intiba oluşturmaya çalıştı bilmiyorum ama kısa bir süre sonra Afganistan'dan çekildiler. Kısaca Amerikan demokrasi getirme kahramanlığıyla ilgili bir film izlemek isteseydim bu listemde olmazdı.
Ertuğrul U.
31 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Çok mu iyi? değil ama uğraşılmış bir film, bazı boş yerleri var ama amerikan savaş filmi işte izleyebilirsiniz.
GÜVENÇ S.
13 Şubat 2023
Çaylak
Amerikalıların kahramanlıklarını anlatan daha iyi filmler gördüm. Çok vaktim var diyenlere...
asker filmlerithe outpost film konusuthe outpost film yorumthe outpost konususavaş filmleriaskeri filmlersavaş filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.