Katil Avcısı 2018 tr-TR

Katil Avcısı (2018)

(Aksiyon - Savaş)
2018
IMDB
6.7
(9) 4 35 0 5
34
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
9 Yorum
2s 1dk
IMDB
6.7
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
24 Ocak 2019

Filmimiz, çok ilginç bir konuyu işliyor. Rusya ordu komutanı kendi ülkesinde "darbe" yapmaya çalışıyor ve ezeli düşmanı Amerika da bunu engellemek için var gücüyle mücadele ediyor. Zeki ve cesur bir denizaltı komutanı da tüm bunların ortasında kalıyor ve çok kritik anlarda çok büyük savaşlara giriyor... Öncelikle film beklentimin çok üzerinde çıktı. Gerard Butler'ın daha önce oynadığı ABD başkanını kurtarma konulu filmleri de bildiğim için bu filme de öyle yaklaştım. Fakat film beni şaşırtmayı başardı. Filme "Amerikan propagandası ya..." şeklinde yaklaşmayın derim. Çünkü film daha çok bu 2 dev gücün ortak aldığı kararları işliyor. Ha bir de 2 taraf da, yani Rusya ve Amerika film boyunca tüm savunma envanterini sergiliyor. Birkaç yerde epey gerildim ve şaşırdım. Özel efektler tam yerinde ve dozundaydı. Şöyle 2 saatlik bir savaş-denizaltı filmi izleyeyim diyenler için bu film aranan kan olabilir. E hadi tadını çıkarın!

Katil Avcısı - Hunter Killer

filmine yorum yap!
Saliha E.
18 Eylül 2022
Sıkı Üye
Başarılıydı, heyecan dolu bir film. İstekleri karşılıyor, ekrana alıyor izleyiciyi.
Mustafa
08 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Senaryo biraz uçuk olsa da 2 saat boyunca, hiç durmayan aksiyonuyla kendini izletiyor. Kafa yormadan bol patlamalı çatışmalı bir film arıyorsanız bir hafta sonu fırsat verebilirsiniz.
Ahmet D.
18 Ocak 2022
Çaylak
Aksiyon filmleri içinde en beğendiğim filmlerden biri. Denizaltı görüntüleri insanı heyecanlandırıyor. Tam Sessiz modda ben de nefesimi tutmuştum. Son sahneler mükemmeldi.
Mel
28 Mayıs 2021
Usta Yorumcu
Amerikan propagandası olduğunu düşünmüyorum, dostluk temalı güzel bir aksiyon filmiydi.
Semih
30 Mart 2021
Çaylak
Çok başarılı ve heycan dolu bir film. Sürekli olarak kendisini takip ettirebiliyor. Bitmesine üzüldüm. Başroldeki Gerard Buttler, aynı Kod Adı: Olympus ve Angel filmlerindeki gibi güzel bir oyunculuk çıkarmış.
Akif Feyzioğlu
27 Mart 2021
Sıkı Üye
İzlerken filme kitlendim. 2 saatin nasıl geçtiğini anlamadım. Aksiyon filmi tutkunu olarak bayıldım. Çok iyi olmuş cidden. Oyunculuklar da çok iyi. Senaryo zaten şahane. Her şey bir araya gelince muhteşem bir film olmuş. 10/9.
Ahmet Y.
09 Şubat 2021
Sıkı Üye
Çok kaliteli olan bir yapım. Gerard Butler filmleri genel olarak çok başarılı. Bu filmi de aksiyon severlere tavsiye ederim.
Yigittheripper
09 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Law Abiding Citizen'da hayatının oyunculuk performansını sergileyen Gerard abimizin karizmatik bir rolü daha... Film gayet izlenebilir olmuş. Denizaltı filmlerinin o geren atmosferine de sahip bir film.
Arşivci
04 Mayıs 2020
Sıkı Üye
Filmimiz "Firing Point" romanından uyarlama. 2018 yapımı. Film bol ekşın, bol efektli, görselli. IMDB puanına aldanmayın, pek beğendim. Filmde amerikan propagandası vs de yok ayrıca, keyifle izledim.
hunter killer filmihunter killer filmi konusukatil avcısı 20182018 filmlerifilm önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.