Kayıp Şeylerin Bakım Kılavuzu 2016 tr-TR

Kayıp Şeylerin Bakım Kılavuzu (2016)

(Dram)
2016
IMDB
7.3
19
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
1s 37dk
IMDB
7.3
BU FİLM
5.3b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
18 Mart 2023

Aranızdan Şeyma ve Kaan Ali'nin tavsiye olarak da gönderdiği bu film, hayatındaki sorunlar ile mücadele etmeye çalışan eski bir yazar'ın, eğitim alarak atıldığı yeni işi olan 'bakıcılık' macerasında yaşadıklarını konu alıyor. Adamımız, çok yabancı olduğu bu konuya balıklama atlayınca önce bir afallasa da sonraları yavaş yavaş toparlamaya çalışıyor. Tüm bunlar olurken de adamımız ve bakmakla sorumlu olduğu genç, bir maceraya atılmaya karar veriyor ve işte sakin ilerleyen filmimizi de keyifli bir yol filmine dönüştüren olaylar zinciri de burada başlıyor... Öncelikle dürüst olayım; bu konuyu işleyen daha iyi filmler izledik. Fakat tüm bunlara rağmen bence bu film, ortalamanın 1 tık üzerinde. İçinde hem dram, hem gülümseten sahneler ve hem de iyi bir yol macerası var... Bir hafta sonu Netflix'te izleyecek bir şeyler arayanlardansanız ve şu an bu cümlelerimi okuyorsanız, bence bu filme bir şans verin derim... Hadi tadını çıkarın!

Kayıp Şeylerin Bakım Kılavuzu - The Fundamentals Of Caring

filmine yorum yap!
Nazlı Ç.
19 Şubat 2024
Sıkı Üye
Hafta sonu izleyecek bir şey arıyor olsaydım ilk tercihim olmazdı muhtemelen, sahneler çok tanıdıktı ama güzel bir film.
Kaan A.
15 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Bu türden çok film var ama hayatta kendini bulamamış kimselerin, kendini bulma maceralarını seviyorum. İyiydi.
mahmut G.
21 Mayıs 2023
Çaylak
Sıkılmadan izleyeceğiniz türden bir film. Boş vaktiniz varsa fark etmeden doluyor :)
the fundamentals of caring konusuthe fundamentals of caring filmi konusukayıp şeylerin bakım kılavuzu konusukayıp şeylerin bakım kılavuzu film konusuengelli filmleriyol filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.