Kefernahum 2018 tr-TR

Kefernahum (2018)

(Dram)
2018
IMDB
8.4
(23) 4 141 0 5
140
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
23 Yorum
IMDB
8.4
BU FİLM
15b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
19 Mart 2019
Bu filmi aranızdan "Levent Okuyucu" ve "Büşra Bakırcı" izlemem için bana tavsiye olarak göndermiş. İkisine de teşekkür ediyor, her zamanki gibi ilk tavsiye eden kişinin profilini yukarıya ekliyor ve beni fazlasıyla etkileyen filmimize geçiyorum. Film, hayatın en sert zorlukları içinde dünyaya gelmiş olan küçük bir çocuğun yaşadıklarını konu alıyor. Zain ismindeki çocuk, sefaletin, yokluğun tam da ortasında yaşam savaşı veriyor. Film de Zain'in yaşadıklarını çok çarpıcı ve çok doğal bir şekilde işliyor. Yani bir süre sonra izlediğiniz şey film olmaktan çıkıyor ve Lübnan'da bir sokak arasında yaşananları canlı olarak izlediğinizi düşünüyorsunuz... Öncelikle 2 buçuk saatlik, ödüllü bir film sizi bekliyor. Özellikle çocuk yapmayı düşünen çiftler mutlaka ama mutlaka bu filmi izlemeli. Film, sorumsuzca yapılan çocukların dünyada hangi koşullarda neler yaşadıklarını tokat gibi yüzümüze çarpıyor. Birkaç yerde gözlerim sulandı yalan yok, fakat "Ağlatsın" kategorime ekleyecek kadar da bir dram bulunmuyor. Yani dram var fakat duygusal anlamda değil. Yokluğu, sefaleti, fakirliği, çaresizliği, cahilliği ve tüm bunlara karşı dik durmaya çalışan küçük bir çocuğu izleyeceksiniz. Hadi tadını çıkarın.

Kefernahum - Capernaum

filmine yorum yap!
Ertuğrul U.
13 Eylül 2023
Sıkı Üye
Eski bir arkadaşın tavsiyesi üzerine 2 ay kadar önce izlemiştim ve beğenmiştim, film bize herkesin anne baba olamayacağını, olmaması gerektiğini, olunca nasıl bir sonuç olduğunu anlatıyor. Üstelik mültecilik gibi bir hayata rağmen ebeveyn olmaya zorlayınca neler oluyor onu da anlatmış, bence güzel de olmuş izlemenizi öneririm.
Bülent K.
20 Şubat 2023
Usta Yorumcu
Bazen bir kelime ile ön plana çıkar bazı filmler, bence bu filmin kelimesi "ÇARPICI"... İnsanı duygudan duyguya çarpıyor resmen, çok etkileyici.
Hacer Ö.
20 Kasım 2022
Sıkı Üye
Muhteşem bir filmdi. Nerden başlasam bilmiyorum o kadar çok söylenecek söz var ki ama şu kadarını söyleyeyim; acayip etkilendim özellikle de çocuğun performansı beni bitirdi.. Ağır dram sevmiyorsanız izlemeyin. Yüreği dayanacaklara keyifli seyirler.
Büşra D.
23 Nisan 2022
Sıkı Üye
Gerçek hayattan bi kesit gibiydi. Neden bu kadar bilinçsiz olabiliyor insanlar aklım almıyor. Çocuğun oyunculuğunu çok beğendim kesinlikle izlenmeli..
sıla ö.
30 Ocak 2022
Sıkı Üye
Baya durağandı yer yer de sıkıldım ama yoklukta izlenir mi? izlenir.
Ufuk G
11 Aralık 2021
Dram sevenler izleyebilir. Belirli noktalarda çok durağan ilerliyor ana genel olarak başarılı bir film.
Ayşe E.
21 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Farkındalık kazandıracak fakat bahsedildiği gibi hüngür hüngür ağlatmayacak bir film.
Nur K.
03 Ağustos 2021
Çaylak
Çok abartılacak bir film değil bence. Fakat çocuğun verdiği o hayat mücadelesi, kız kardeşinin başına gelenler, aslında hayatımızda olan olaylar silsilesi olduğundan etkilenmeden duramıyorsunuz. Tavsiye ederim.
Mel
22 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Çocuğun verdiği hayat mücadelesi, işlenilen konu çok anlamlı. Dram denilince aklıma gelen ilk filmlerden.
Mathilda9
28 Mart 2021
Sıkı Üye
Klişe gibi biraz ama izlenebilir. Çok fazla abartanlar, dram olarak çok film izlemeyenler diye düşünüyorum.
Daha fazla yorum13
cafarnaum filmikefernahum filmi konusufilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesi2018 filmleri2018 film önerilerilübnan filmidram filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.