Koç Carter 2005 tr-TR

Koç Carter (2005)

(Dram - Spor - Gençlik)
2005
IMDB
7.3
(18) 5 67 0 5
67
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
18 Yorum
IMDB
7.3
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
06 Ocak 2021

Bu tavsiyeyi aranızdan Fırat göndermiş. Kendisine teşekkürler ediyor ve konumuza geçiyorum... Yıllardır o kadar çok film izliyorum ki, bazen o kalabalıkta çok iyi filmleri gözden kaçırabiliyorum. İşte bu film de onlardan biri oldu benim için. İzlerken pek çok yerinde 'neden daha önce izlememişim?' diye yakınıp durdum. Filmimiz, bir lise takımının basketbol antrenörünü ve onun çalıştırdığı öğrencileri konu alıyor. Adamımız kendince yöntemler uygulayıp, takımındaki her biri farklı kültürden olan gençleri disipline etmeye çalışıyor. Tabi bu durum da onu herkesçe 'sevilmeyen' biri yapmaya başlıyor... Öncelikle izleyeceğiniz bu filmdeki kişi ve olaylar tamamen gerçek. Fakat bu filme asla bir 'spor' filmi olarak bakmayın derim. Nefis şarkı seçimleriyle eğlendiren, ilham verip yer yer gaza getiren iyi ve gerçek bir film izleyeceksiniz. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bekliyorum. Ayrıca 'Yok mu Kaan bu filme benzer bir tavsiyen?' diyecek olursanız da şu tavsiyeme göz atın derim. Hadi tadını çıkarın! 

Koç Carter - Coach Carter

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Buğrahan Y.
3 yıl önce
Hangi spor dalı olduğu fark etmeksizin herhangi bir spor filminde maç anındaki aksiyonu yansıtmak çok zordur (izleyicinin kafasında 'bu zaten bir film' görüşü olduğundan dolayı) fakat bu film benim için bunu en iyi başarabilen filmdir. Basketbola yakınsanız büyük ihtimalle zaten izlediğiniz ama izlemediyseniz de kesin kesin izlemeniz gereken, basketbola çok da yakın olmasanız bile gerek sürükleyiciliği, gerek dramatikliği, gerek oyunculukları (bana göre Samuel L. Jackson'un en iyi performansı) gerekse verdiği ders açısından yine izlemeniz gereken bir film. Bende çok büyük etkiler bırakmıştı şahsen.
Ahmet Ç.
26 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Eğer bir başarı öyküsü izlemek istiyorsanız başka bir film aramaya gerek yok, hemen açın izleyin, çok güzel film.
cuneytakus
24 Mart 2023
Çaylak
Bir tek kişinin hakikati Coach Carter özellikle çocuk yetiştirenlerin izlemesi gerektiğine inandığım en iyi spor filmlerinden biridir ve dikta etme/öğretme, nobranlık/otorite, komut verme/kodlama kavramlarının birbirinden ne denli farklı olduğunu gösteren çok iyi bir örnek. Gençlerin kimi zaman kucaklayıcı bir otorite figürüne duyduğu ihtiyacın da altını çizen bir film.
İbrahim B.
29 Eylül 2022
Bir başarı öyküsü... Gerçek bir hikâyeden uyarlanması filmin çekiciliğini arttırıyor. Genel anlamda iyiydi ancak öğrencilerin disipline girme süreci hızlı olmuş. Biraz daha zorluk çıkarabilirlerdi. Koçun başarısını pekiştirmek açısından sadece bu eksikti diyebilirim.
Weadex
04 Temmuz 2022
Çaylak
İzlerken derinden etkileyen harika bir filmdi, kesinlikle izleyin hatta lütfen izleyin.
Küb
30 Ağustos 2021
Çaylak
İzlerken filmin içinde gibiydim ve kesinlikle her bir karakterin duygularını yakından hissettim. Gerçek bir hikayeyi güzel oyunculuklarla anlatan enfes bir film.
Boran K.
05 Nisan 2021
Çaylak
Tarihin en iyi basketbol filmi. Basketbolun sadece bir spordan ibaret olmadığını bir kez daha görüyor, insanların içindeki ışığı gören, onları yönlendiren eğitimcilerin insanlık için ne kadar önemli olduğunu da anlıyoruz. Samuel baba da sanki rol yapmamış da kendini oynamış gibi.
eraycoskun
04 Mart 2021
Usta Yorumcu
Bayıldım filme, diyecek bir şey yok, bu bir başyapıt.
Nihat Ü.
22 Ocak 2021
Sıkı Üye
Eğitim her şeydir. Bir çocuğun iyi eğitilmesi, onu meslek sahibi yapar, hem ülkeye hem de kendisi ve ailesine yarar sağlar. Evlenir, eğitimli olduğu için iyi bir aile kurar, çocuklarını da öyle yetiştirir ve çocukları da kendisi gibi bir döngüye girer. Böylece koca bir toplum kaliteli olmuş olur. İşte çocukların eğitimi bu kadar önemli... Film mükemmel. Şu an izlemek için bu yorumu okuyan sen, hemen izlemelisin dostum.
Hypatia
18 Ocak 2021
Sıkı Üye
Liderlik becerisi; yönetici olmanın çok ötesinde sahip olunan bir beceridir. Samuel Jackson bunu seyirciye çok güzel aktarmış. Sene kaç olursa olsun, sıkılmadan izleyebileceğiniz, kimine rehberlik edebilecek, gerçek yaşam öyküsü.
Ayşe
15 Ocak 2021
Çaylak
Gerçek bir hikaye olması, hem oyuncular hem de konusu açısından sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film. Bu filmi beğendiyseniz eğer, Antenio Banderas'ın Kuralsızlar filmini de beğenirsiniz.
Daha fazla yorum7
coach carter filmi konusucoach carter konusucoach carter yorumlarcoach carter gerçek hikayesiyaşanmış filmlerilham veren film önerilerikoç carter filmi

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.