Komşu Kızı 2004 tr-TR

Komşu Kızı (2004)

(Romantik - Gençlik)
2004
IMDB
6.7
(13) 4 64 0 5
54
10
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
01 Ocak 2021

Öncelikle içinde bolca +18 sahne bulunduğu için bu tavsiyemi tek başınıza veya kafa dengi arkadaşlarınızla izlemelisiniz... Filmimiz, Amerika Başkanlığı'nı hedefleyecek kadar iyi bir kariyer geleceği olan çok başarılı bir lise öğrencisinin, okulun son yılında yaşadıklarını konu alıyor. Gencimiz dersten kaçan, partilerde eğlenen yaşıtlarını görünce inceden bir ah çekse de bir gün rast geldiği komşu kızı onun hayatını tam anlamıyla değiştiriyor. Aşırı güzel olan bu kız, lise sona kadar hiçbir şey yapmayan zeki fakat utangaç adamımızın hayatını farklı bir boyuta taşıyor. İşte film de bu eğlenceli, biraz aşklı-meşkli ve bolca +18 sahneli süreci bize aktarıyor... Bu film, geç keşfettiğim için kendime kızdığım filmlerden biri oldu benim için. İzlerken aşırı eğlendim ve çok sevdim. Eğer şöyle kafa dağıtmalık eğlenceli bir gençlik filmi arıyorsanız mutlaka bir şans verin derim. Bir benzerini ararsanız da şu tavsiyem işinizi görebilir. Yorumunuzu aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın! 

Komşu Kızı - The Girl Next Door

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Aşkın K.
3 yıl önce
Usta Yorumcu
Old but gold... Klasik gençlik ile romantik komedinin karıştığı, türlerinin arasından sıyrılan bir filmdi. 15 sene olmuştur izleyeli, 'Elisha' hala gözümün önünde. Güzelliği gerçekten filmin önüne geçiyor. Başka bir şey düşünmeden eğlenceli bir 90 dakika isterseniz ideal bir seçim. Tabi +18 sahneler de bolca bulunuyor, bilginize.
Borz●
06 Ocak 2024
Çaylak
Konu olarak ele aldığımızda alışılmışın dışında bir film diyebiliriz. Filmin bazı yerlerinde açık sahneler vardı elbette ama bu o kadar da göze batmıyordu. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film diyemem ama izlenebilir bence.
Samet A.
08 Ağustos 2023
Çaylak
Kaan çok tehlikelisin kaan :) Film mükemmel.. Kıza aşık oldum bu arada :)
Sema B.
13 Şubat 2023
Çaylak
Eğlenceli, hoş bir filmdi. İzlemeye değer. Eğer +18 sahnelerden rahatsız olan birisi iseniz de film bolca +18 sahne içeriyor, bilginize..
Enes E.
21 Kasım 2021
Sıkı Üye
Amerikan pastası serisi tadında bir filmdi. Türünün klasiklerinden.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Romantik komedi kategorisinin hakkını veren nadir filmlerden biri. İzlerken sığ düşünceleri kenara bırakıp, perde arkasındaki duygulara odaklanırsanız oldukça eğlendirici bulacaksınız.
Pablo.Escobar
24 Eylül 2021
Sıkı Üye
Çok şükür bu film ile ergenliğe girenler kulübündenim :) Gençlik komedi, çocuklara pek uygun sayılmaz.
Ali efe
26 Nisan 2021
Çaylak
Gerçekten çok başarılı, izlemenizi tavsiye ederim. Harika bir yapım ama +18 sahneleri de unutmamak lazım.
Ece Y.
01 Nisan 2021
Kesinlikle çok güzel bir film, beklediğinizden daha fazlası var emin olabilirsiniz.
eraycoskun
29 Mart 2021
Usta Yorumcu
Keşke böyle komşum olsa :) Film Amerikan Pastası'nın replika versiyonu gibi, sardı beni, izleyin.
Nihat Ü.
22 Ocak 2021
Sıkı Üye
Bu filmi bunca yıldır nasıl izlememişim vallahi hayret. Yorumların hep erkek olması manidar :) Çünkü başrol o kadar güzel ki, gerçekten şimdiki filmlerde bu kadar albenisi yüksek, çekici bir başrol göremiyoruz. Bunun yanında film de eğlendiriyor. Teşekkürler Kaan.
Daha fazla yorum2
the girl next door konusuthe girl next door yorumthe girl next door yorumlarkomşu kızı filmikomşu kızı filmi konusugençlik filmlerien iyi gençlik filmleriyetişkin filmleri+18 filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.