Krallık 2007 tr-TR

Krallık (2007)

(Aksiyon - Gerilim - Suç)
2007
IMDB
7
(2) 4 20 0 5
18
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
2 Yorum
26 Mayıs 2021

Filmimiz, 2003'te Arabistan'da yaşanan bir bomba eylemini ve sonrasında yaşananları konu alıyor. Bu patlamada pek çok Arap ve Amerikalı hayatını kaybedince olayın derinlemesine araştırılması için de Amerika'dan bir tim bölgeye geliyor. Fakat karşılaştıkları manzara onlar için bir hayli zor oluyor... Öncelikle bu tür filmlere "Amerikan propagandası ya..." şeklinde yaklaşmayın derim hatta eğer iyi bir izleyiciyseniz tavsiyem; hiçbir filme böyle yaklaşmayın. Ben bu filmlere önce oyuncu seçimi, mekanlar, ses, görüntü ve gerçekçilik olarak bakıyorum. Konuyu 2 taraftan hangisinin işlediği ve nasıl işlediği ise benim için bir sonraki adımda yer alıyor... Film, birkaç durağan sahnesi dışında beni sonuna kadar sürüklemeyi başardı. Eğer şöyle kuru bir Orta Doğu güneşinin altında, entrikaların dönüp bombaların patladığı vurdulu kırdılı bir film izlemek isterseniz bir şans verin derim... Hadi tadını çıkarın!   

Krallık - The Kingdom

filmine yorum yap!
Ertuğrul U.
04 Eylül 2023
Sıkı Üye
Ben yorum yapmayacağım, aşağıda Mehmet C. ağabeyim yapmış yapacağım yorumu, eline sağlık diyelim.
Mehmet C.
15 Haziran 2021
Sıkı Üye
Adamlar yapıyor işte yine dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz ama adamlar haklı da olsalar haksız da olsalar bunu iyi pazarlıyorlar. Günümüzde haklı olan değil güçlü olan kazanıyor maalesef. Film olarak bakıldığında gayet başarılı.
the kingdom filmi konusuthe kingdom konusuthe kingdom filmi yorumkrallık filmi konusuorta doğu film önerilerisavaş filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.