Kya'nın Şarkı Söylediği Yer 2022 tr-TR

Kya'nın Şarkı Söylediği Yer (2022)

(Dram - Suç - Gizem)
2022
IMDB
7
(4) 4 36 0 5
35
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
2s 5dk
IMDB
7
BU FİLM
7.3b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
15 Kasım 2022

Bu filmi aranızdan Şennur, Özlem ve Mustafa izlemem için "Tavsiyeni Gönder" köşemizden iletmiş... Hepsine teşekkür ediyor, ilk gönderenin profilini sabitliyor ve hemen konumuza geçiyorum... Öncelikle ne çok hızlı ne de çok yavaş, tam ayarında bir hızla akan 2 saatlik bir film bu. Filmimiz, çok küçük yaşlarda ailesiz kalan genç bir kızın bir başına yaşamaya çalıştığı hayatını konu alıyor. Yaşadığı yer sulak bir bölgenin tam ortasında olduğu için herkesin 'bataklık kızı' deyip burun kıvırdığı genç kız, şehirden ve insanlardan izole bir şekilde hayatını sürdürüp giderken, birden bir gün kendini bir cinayetin baş suçlusu olarak bulunca, hayatındaki her şey de birbirine girmeye başlıyor... Uzun ve ilk yarısında izleyicisine bir 'sürpriz' sunmayan filmleri izlemek sizin için zor ise veya canınız daha hareketli bir şeyler izlemek istiyorsa bu filmi es geçin derim... Fakat benim gibi yavaş akan fakat ayakları yere sağlam basan ve iyi de bir hikayesi olan filmleri sevenlerdenseniz bu film beni olduğu gibi sizi de tatmin edebilir... Yorumlarınızı aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!

Kya'nın Şarkı Söylediği Yer - Where the Crawdads Sing

filmine yorum yap!
Ayfer Y.
03 Haziran 2023
Sıkı Üye
Filmi bir gerilim-gizem olarak düşünüp izlemeye başladım neden bilmiyorum. Hikaye tadında ilerleyen ve sonu gerçekten şaşırtan bir oldu. Böyle filmleri izlemeyi seviyorum.
matmazel
23 Kasım 2022
Çaylak
Film güzel ama fragmanı izlerken galiba gerilim-korku filmi olacak diyip o beklentiyle izledim... Oyunculuklar güzel, çekimler, doğa, görseller çok hoş.
eraycoskun
17 Kasım 2022
Usta Yorumcu
İzlerken bende derin duygular bıraktı. Her sahnesi ayrı bir özeldi. Mutlaka izlenmeli.
Mustafa
15 Kasım 2022
Usta Yorumcu
Öncelikle filmimiz 2 saat, ağırlıklı olarak dram filmi ve Kaan’ın dediği gibi yavaş akıyor. Bunları bilerek filmi izlemeye başlayın. Şahsen ben dram filmlerini çok sevmesem de bu film gerek kartpostallık doğasıyla gerekse konuyu işleyişiyle beni etkiledi. Filmi izlerken hiç sıkılmadım ve kendimi bir romanın içindeymiş gibi hissettim ki zaten film de bir roman uyarlamasıymış. Başrolün çocukluğunu oynayan çocuk da çok iyi bir oyunculuk çıkartmış. Filmi bitirdikten sonra hem hüzünlü hem de mutlu tuhaf bir his oluşma ihtimali yüksek :)
kyanın şarkı söylediği yer filmikyanın şarkı söylediği yer konusukyanın şarkı söylediği yer filmi yorumwhere the crawdads sing konusuwhere the crawdads sing filmi konusuwhere the crawdads sing yorum

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.