Raydan Çıkanlar 2005 tr-TR

Raydan Çıkanlar (2005)

(Gerilim - Dram)
2005
IMDB
6.6
(8) 4 45 0 5
44
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
IMDB
6.6
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
20 Mayıs 2018
İşinde ve genel anlamda tükenmiş bir aile babamız var. Evde kızı hasta, işinde bir şeyler yolunda gitmiyor, fakat bir gün trende bir kadın ile tanışıyor ve günden güne bu kadına ilgi duymaya başlıyor. Günler geçiyor ve bir otel odasında buluşuyorlar fakat odaya aniden bir hırsız giriyor ve adamımızı etkisiz hale getirip kadına tecavüz ediyor. İşte böylece sürükleyici bir mücadele başlamış oluyor... Film, bu bahsettiğim olaya kadar gayet normal bir şekilde ilerliyor. Hatta sıkıcı bile denebilir. Fakat birden bu olay ile birlikte izleyicinin yakasına yapışıyor ve son anına kadar da bırakmıyor. Yani 5 olarak başlayan film 6 olarak ilerliyor ve noktayı 7 ile koyuyor. Şahsen ben fazlasıyla tatmin oldum. Eğer ilk yarısını atlatırsanız ikinci yarıda sizi sürprizler bekliyor, kaçırmayın. Hadi tadını çıkarın!

Raydan Çıkanlar - Derailed

filmine yorum yap!
Gokhankozan
26 Ocak 2023
Sıkı Üye
İzlenir mi? izlenir ama çok matah bir olay yok. 6-6.5'luk bir film.
Yigittheripper
20 Ağustos 2022
Usta Yorumcu
Jennifer Aniston’ı görünce hemen izledim. Film ters köşe yapmaya çalışan, tempoyu çok artırmayan bir yapım izlemek zaman kaybı olmaz ama beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım.
mamicillo
10 Kasım 2021
Sıkı Üye
Dikkat ederek izlediğinizde birçok mantık hatasıyla karşılaşabileceğiniz bir film ama genel itibariyle filmin ilerleyen süreçlerinde heyecanını arttırıyor.
Serkan B.
07 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Sıkmadan sonunu getiriyorsunuz. Evet gayet basit ve kafa yormayan, Anitson'un klasik oyunculuğu ve Owen'ın donuk yüz ifadesi ile yine de seyredilmeye değer bir yapım.
411
02 Aralık 2020
Sıkı Üye
Baştan sona basit bir senaryoya sahipti. Yine de ortalama bir film vakit kaybı değil. 5/10
Özlem Ç.
24 Kasım 2020
Sıkı Üye
Ters köşe filmleri seviyorsanız bayılacaksınız. İlk yarıyı da sevmiştim ama ikinci yarı enfes.
Ayşegül A.
24 Kasım 2020
Sıkı Üye
Hafta sonu eşimle ne izlesem diye düşünürken bu film çıktı karşınıza ve hemen açıp izleyin. Vay anasını piiii deyip durduk biz :) Jennifer sen nasıl bir kadınsın! Kalp...
Aytek S.
07 Ağustos 2019
Usta Yorumcu
yardım edecek zenci öldürüldüğünde ortaya çıkan polisleri ve kötü kadını da işin içinde sanmıştım tek yanılgım o oldu ama etkileyici, kendini izlettiren bir film sıkıcı denilecek yerleri bile izlemesi keyifli idi.
SPOILER [GÖSTER]
derailed filmiderailed 2005raydan çıkanlar filmi 2005derailed filmi konusujennifer aniston filmlerifilm önerilerifilm tavsiyelerietkileyici filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.