Land of Bad 2023 tr-TR

Land of Bad (2023)

(Aksiyon - Savaş)
2023
IMDB
6.4
11
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
1s 53dk
IMDB
6.4
BU FİLM
3.7b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
19 Şubat 2024

Filmimiz, esir alınan bir CIA personelini kurtarmak için Filipinler'de gizli bir göreve çıkan bir özel kuvvetler timinin yaşadıklarını konu alıyor. Takım tam yerlerini almış, göreve hazırlanırken birden büyük bir karmaşa çıkıyor ve adamlarımız saldırı altında kalıyor. "Drone" desteği de alarak ilerleyen ekip, zorlu bir doğada zorlu bir görevi başarmaya çalışıyor ve işte filmimiz de bu süreci konu alıyor... Öncelikle "Muhtemelen bu filmi tavsiye etmem.." diyerek başladığım bu film beni 1-2 noktada yakalamayı ve ortalamanın 1 tık üzerinde kalmayı başardı. Günümüz teknolojisinin savaş alanında kullanımını da gayet başarılı bir şekilde gösteren bu film, her ne kadar şu Lone Survivor filmi kadar iyi olmasa da bence özellikle görsellik açısından diğerlerinin arasından sıyrılmayı başaran bir yapım. Özellikle bu türü sevenleri tatmin edebilir... Şöyle operasyonlu, roketli, patlamalı filmleri sevenlerdenseniz bence bir şans verin derim... Ayrıca benzer bir tat almak isterseniz sonrasında yıllar önce tavsiye ettiğim şu filme de bir şans verebilirsiniz... Hadi tadını çıkarın!

Land of Bad - Land of Bad

filmine yorum yap!
Nihat Ü.
28 Mart 2024
Sıkı Üye
Ben beğendim açıkçası. Bu türü sevenler de benim gibi beğenecektir muhtemelen.
suat T.
11 Mart 2024
Sıkı Üye
Türü seven için ortalama üstü, gerilimi tadında, senaryo klişe sayılabilir ve tahmin edilebilir ilerliyor. İzleyeni pişman etmez, izlemeyene çok da bir şey kaybettirmez.
Bülent K.
03 Mart 2024
Usta Yorumcu
Çoğu kişi bu tarz filmleri propaganda gözüyle baksa da, eğer bir sinemaseverseniz bunları geçmeniz lazım. Bu aşamayı geçtikten sonra filmin seyrine varırsınız. Anlatılan sistemlerle az çok hemhal olmuş birisi olarak ben çok beğendim. Anlatım ve oyunculuklar başarılı, birkaç saçma sahne olsa da genel manada başarılı bir film. İzlemek isteyenler fazla düşünmesin.
Jofel
25 Şubat 2024
Film çok da tecrübeli olmayan bir JTAC Operatörünün perspektifinden bizi bir kurtarma operasyonunun içerisine atıyor. İlk gördüğümde klasik Amerikan propaganda filmi olduğunu düşünüp çok beklentiye girmedim ama ilerledikçe işler değişti. Önümüzde şüphesiz kafasını kullanan insanlar için mesajlar veren bir film var. Ordu gibi kritik bir sistem için iletişimin ne kadar önemli olduğunu vurguluyor. Asker dediğimiz insanları ölümsüz robotlar ya da süper kahraman olarak değil, gerçekçi şekilde etten kemikten insanlar olarak gösteriyor. Özellikle askeri yapımları seviyorsanız ve ilginiz de varsa akıp gidecektir.
Albert K.
21 Şubat 2024
Sıkı Üye
Yer yer sıkılıp saate, sağa sola baktığım bir film oldu pür dikkat izletecek kadar beni içine çekemedi. Çoğu savaş filmini izlediğim için savaş filmi yokluğunda izlenebilecek bir film olarak değerlendirebiliriz. Savaş koşullarında güncel teknolojinin kullanımının faydalarını ve yaşanabilecek sıkıntıları güzel aktarıyor.
Mehmet Y.
20 Şubat 2024
Algoritmik düşünmeyi ve askeriye tarzı aksiyon filmlerini seviyorsanız kesinlikle tam size göre bir film.
Aslı B.
19 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Başlarda biraz sıkıldım ama sonra açıldı film. Aksiyon hep canlı. Öyle aşırı iyi diyemem ama izlediğime pişman olmadım izleyin.
land of bad konusuland of bad film konusuland of bad yorumsavaş filmlerisavaş filmioperasyon filmioperasyon filmleriasker filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.