Locke 2014 tr-TR

Locke (2014)

(Gerilim - Dram)
2014
IMDB
7.1
(5) 4 30 0 5
25
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
02 Aralık 2017
Sizi vurdulu kırdılı aksiyon dolu sahnelerden ve çeşitli görsel efektlerden uzak bir film ile tanıştırmak istiyorum. Öncelikle tek mekan filmleri (ki burada size tavsiye ettiğim ''Buried'' bunun en güzel örneğidir) sizlik değilse hiç bu topa girmeyin ve bu filmi es geçerek tavsiye ettiğim diğer filmlere göz atın. Fakat burasının ve benim yegane amacım size filmleri izlemeniz için ikna edici cümleler kurmak ve üstünkörü bakıp ''amaan tırt bu'' diyerek geçiştirdiğiniz filmleri farklı görseller ve farklı cümleler ile sizin dikkatinizin çekmesini sağlamak. İşte tam da bu yüzden bu filmi buraya size getirdim. Filmimiz tek mekanlı bir yol filmi. Fakat bu filmi farklı kılan en büyük detay ise koca bir film boyunca Tom Hardy'yi izleme fırsatımızın oluşu. Taş gibi oyuncu olan Tom Hardy tek başına filmi alıp götürüyor. Üstelik bunu yaparken de sizi hiç sıkmıyor. Araba ile hareket halindeyken geçen film sadece yol görüntüleri verse bile beni etkileyip, oturduğum yerden germeyi başardı. Tek mekanlı, Tom Hardy'li, e bir de sürükleyici, tadından yenmiyor.

Locke - Locke

filmine yorum yap!
Aslı B.
12 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Bizi biz yapan hatalarımız, seçimlerimiz maruz kaldıklarımız ve bunların karşısındaki sağlam ve dik duruşumuz.. Belki de istemediğimiz bir hayatı yaşamak zorunda kalışımız. Hayat, her ne kadar çok kısa dense de, aslında uzun ve zorlu bir yolculuk. Ben bu filmi böyle düşünerek izledim. Sonu da beni çok etkiledi. Ağlayarak da olsa gider insan bazen...
Ertuğrul U.
06 Eylül 2023
Sıkı Üye
İzlemiştim ama beğenmemiştim, neden beğenmedim bilmiyorum o gün keyfim yoktu belki filmi anlamadım falan bilmiyorum belki bir ara yine şans veririm.
Pinkmoon
27 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Ee noldu sonunda? pek beğenmedim açıkçası belki de tek mekanlı filmleri beğenmiyorum..
uykusarhosu
30 Aralık 2020
Sıkı Üye
Ne iyi, ne de kötü bir yorum yapabiliyorum. Maksat zaman geçirmekse maksada uygun bir film.
Melike d.
29 Ocak 2020
Çaylak
Tek mekan, tek oyuncu; yalnızca konuşmalarla görmediğimiz kişilerin karakteri ve yaşantısı ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Her ruh halinde izlenip beğenilecek bir film değil. Vakit geçirmek için sakin bir zamanınızda izleyip sevebileceğiniz farklı bir film.

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.