Metot 2005 tr-TR

Metot (2005)

(Gerilim - Suç)
2005
IMDB
7.3
(6) 4 47 0 5
42
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
IMDB
7.3
BU FİLM
15b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
15 Ocak 2018

Size şöyle uzun zamandır senaryosu ile farklı, sağ gösterip sol vuran şahane İspanyol filmlerinden getiremiyordum fakat bu derdimize derman olacak nefis bir İspanyol filmi ile karşınızdayım.Aslında buralarda daha önce size de tavsiye ettiğim ''Exam'' filmini izlediyseniz bu film de size fazla yabancı gelmeyecektir. Çünkü Exam'da da olduğu gibi bu filmimizde de ana temamız iş görüşmesi ve iş görüşmesi için gelen kişilerin akıllıca yöntemler ile diğerlerinin arasından elenmesi... Yine Exam'da da olduğu gibi bu filmimizde tek mekanlı diyebileceğimiz türden. ''Koca film tek bir mekanda mı yani?'' diye mırıldanıyorsunuz biliyorum ama hiç dert etmeyin çünkü muhtemelen bunu size söylemeseydim hiç fark etmeden koca filmi izlerdiniz, çünkü film sonuna kadar sizi bir merak duygusuyla peşinden sürüklüyor. İş başvurusu yapan kişilerin bir arada belirli testlere maruz kaldığı bir toplantı odasında yaşananları izleyeceksiniz. Vurdulu kırdılı sahneler beklemeyin çünkü film tamamen diyaloglar üzerine. İyice odaklandığınızda tadını fazlasıyla çıkaracağınız filmlerden. Tadını çıkarın!

Metot - El Metodo

filmine yorum yap!
Aslı B.
01 Mart 2024
Usta Yorumcu
Film güzel başladı ama yarısından sonra biraz dikkatim dağıldı. Exam filmi bundan daha iyiydi. Tek mekan olması hiç sıkıntı değil, sıkmıyor. Filmin ikinci yarısında gizemli olmaktan çıktı. Başka daha iyi bir seçenek yoksa izlenir.
Helinn
24 Haziran 2023
Sıkı Üye
Sıkıcı ama izlettiriyor. Exam filmi kadar doyurucu bir rekabet ortamı yok. Daha çok sistemin nasıl işlediğini anlatan ve güzel detaylar içeren iyi bi film, vaktiniz varsa izlenir.
serkan ö.
27 Şubat 2021
Çaylak
Plazalardaki acımasızca davranışlar ve birbirini inciterek zafer kazandığını düşünen insanların dünyasına hoş geldiniz... İzleyin.
411
29 Kasım 2020
Sıkı Üye
Tek mekanda geçen ve diyaloğa dayalı filmleri seviyorsanız hoş zaman geçirebileceğiniz, akıl oyunu içeren bir film. 6/10
Erdem A.
24 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Filmin ilk yarısında resmen sudan çıkmış balığa döndüm. Sürekli; tutunacak bir dal, güvenecek bir karakter aradım ama nafile :) İlk yarısı ile gerçekten konunun hakkını ve vadettiği şeyleri veriyor. Aradığım rekabeti, güvensiz ortamı ve çekişmeleri buldum. Ayrıca Ana'nın gidişiyle beraber, önlerine soğuk ve kötü kokan yemek servis edilmesi mükemmel bir detaydı ancak ikinci yarısı için de aynı şeyleri söylemek, pek de mümkün değil. Tüm oylamalarda "çekimser" atan eleman ve sekreter gerçeği açıklanınca, konu bambaşka yerlere gider; "Exam" filmindeki gibi sağlam bir final olur diye bekliyordum ama öyle düpedüz, şaşırtmadan bitti. Sonuç olarak; finali hayal kırıklığı olsa da izlenecek, izlerken de keyif alınabilecek bir filmdi. İyi seyirler.
SPOILER [GÖSTER]
Jiyan K.
10 Temmuz 2019
Çaylak
Birkaç yerde çok rahatsız oldum, değişik bir film. Sıkıcı ama izlettiriyor, satranç oyununu kim kazanacak diye bekliyorsunuz. İnsanların nekadar pislik olduğunu derinlere inince görüyoruz.
ispanyol filmleriispanyol filmi önerilerien iyi ispanyol filmleriiş mülakatı filmlerimülakat filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.