Muhteşem Yedili 2016 tr-TR

Muhteşem Yedili (2016)

(Aksiyon)
2016
IMDB
6.9
(10) 4 74 0 5
68
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
10 Yorum
08 Aralık 2017

Uzun zamandır izlediğim en aksiyonu bol filmi getirdim size. ''Vurdulu kırdılı'' kategorimin hakkını fazlasıyla veren filmimizde ortalama 10 dakikada bir 2 adam ölüyor. Böyle söyleyince kulağa biraz uçuk geliyor farkındayım fakat filmimiz "sen kağıt çaldın" denilerek adam öldürülen bir Western filmi. Her ne kadar hikaye tanıdık gelse de film, bir an bile gözünüzü ayırmadan izletiyor kendini. Size daha önce burada da tavsiye ettiğim ''The Equalizer'' filmini hatırlayın, ilk olarak aklınıza Denzel Washington'ın cool tavırları geldi değil mi? İşte yine Denzel ve yine cool tavırlarını görüyoruz bu filmimizde de. Şu ünlü ''Bir gün bir adam bara girer...'' hikayesinin hakkını da cool hareketleri ve silahını çıkarıp saniyede 4 adam öldürmesi ile fazlasıyla veriyor.. Üstelik Denzel'in başını çektiği oyuncu kadrosu da bir o kadar nefis. Adından da anlaşılacağı gibi filmimizde her biri de nefis karakterler olan yedi silahşörümüz var. Bir de kasabanın toprağına çöken bir para babamız. İşte tüm savaş buradan başlıyor. Savaş diyorum çünkü filmin ilk yarısı gaza gelirken ikinci yarısı tam bir savaş izleyeceksiniz. Film içinde verilen doğa, kasaba, dağ bayır fotoğrafları mükemmel. Oyunculuklar nefis, mizah dozunda ve her bir karakter de şahane. Hem eğlenecek hem de vızır vızır kurşun geçmeli çatışmalara doyacaksınız. Tadını çıkarın!

Muhteşem Yedili - The Magnificent Seven

filmine yorum yap!
Kudret M.
30 Mart 2024
Çaylak
Kardo muhteşem. Ancak zaman harcamaya değmeyecek bir yapım. Tarantino'nun kötülerinden.
Ertuğrul U.
31 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Efsane kadrosu var zaten demeye gerek yok, ilk başlarda yavaş ve sıkıcı gidiyor ama sonlara doğru gayet güzel gidiyor konusu da aynıları var ama güzel izleyebilirsiniz eğer bu tarz filmleri severseniz.
Bülent K.
13 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Biraz önce bitirdim, aklımdakiler gitmeden hemen yorum yapayım dedim.. :)) Öncelikle film modern western filmi, ikisi bir arada yani. Filmin bence anlatmaya çalıştığı aslında; Amerika örneği üzerinden gidersek "Kızılderili, uzakdoğulu, afro-amerikan, meksikalı hepimiz bir araya gelmezsek kapitalizmin ayakları altında ezilip gideceğiz.." Filmin sonunda da zaten kendini amerikanın asıl sahibi gören beyaz amerikalılardan kimse kalmıyor. Onları azınlıklar kurtarıyor. Felsefesi böyle, seyirliği de üst seviyede bence... İzlenir.
SPOILER [GÖSTER]
Umur E.
25 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Baştan aşağı klişelerle dolu, farklı hiçbir şey vaad etmeyen ve aynı senaryoyla olay örgüsüne sahip tonla benzeri olan bir film. Kaan'ın anlattığına göre sanki sizi dolu dolu bir aksiyon bekliyor ama hayır, sadece birkaç tipik western çatışma sahneleri izliyorsunuz ki onları çocukken de izlerdik. Eğer iki saatinizin boşa gitmesini istemiyorsanız 3:10 To Yuma seyretmenizi tavsiye ederim ki bu filme zamanınızı harcamayın.
Mustafa
17 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Kadro çok iyi. İlk yarıda bazı hazırlıklar varken son kısımda da çok iyi bir aksiyon izliyoruz. Konu klişe fakat film çok iyi :)
sıla ö.
15 Mart 2021
Sıkı Üye
İzlerken hem merak içinde hem de büyük bir zevkle izledim. Chris Pratt'in oyunculuğunu zaten bilmeyenimiz yoktur burada da favorim oydu.
Miraç I.
02 Nisan 2020
Usta Yorumcu
İsminin hakkını veren oyuncular. 7'si de ayrı güzel karakterdi ben beğendim, izleyin bence.
Emirhan B.
31 Ocak 2020
"Seven Samurai" vahşi batı versiyonu. Tavsiye ederim 10/7
zemzem45
30 Eylül 2019
Çaylak
Vurdulu kırdılı film sevenler mutlaka izlesin.
Anıl C.
12 Eylül 2019
Sıkı Üye
7'sini bilmem ama film muhteşem :)
Daha fazla yorum0
the magnificent seven konusuthe magnificent seven yorumthe magnificent seven izlethe magnificent seven oyuncularkovboy filmlerivurdulu kırdılı film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.