Ne Dilediğine Dikkat Et 2015 tr-TR

Ne Dilediğine Dikkat Et (2015)

(Gerilim)
2015
IMDB
5.8
(11) 4 47 0 5
42
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
11 Yorum
IMDB
5.8
BU FİLM
18b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
11 Ekim 2018
Müthiş müthiş müthiş! Bu şahane film tavsiyesini aranızdan "Caner Cem Martı" izlemem için bana göndermiş. Sizlerden böyle nefis tavsiyeler gelince "iyi ki burayı açmışız" diyorum. Kendisine de teşekkürler ediyorum. Filmimiz, yaz mevsimini "Kız mı lan o?" kıvamında geçiren bir genç ile güzel mi güzel bir kadının yaşadıklarını konu alıyor... Şimdi ben böyle dedim diye sakın bu filmi o çerez romantik komedilerden ya da sadece otobüs yolculuklarında zorunda kalındığı için seyredilen "yaz-gençlik-aşk" filmlerinden sanmayın. 1 buçuk saatlik bir sürede önce bir gençlik filmi, sonra polisiye, ve sonra da sürükleyici bir gerilim filmi izlemiş olacaksınız çünkü film tüm bunları barındırıyor. Pek bilinmemesinin ya da sizin şu an burada ilk kez görüp duyuyor olmanızın sebebi kadrosunda çok ünlü oyuncuların bulunmayışı. Yani filmdeki tek eksi bu... Şöyle iyi bir şeyler izleyeyim, derinden bir "Vay be!" çekeyim diyorsanız kaçırmayın derim. E hadi tadını çıkarın!

Ne Dilediğine Dikkat Et - Careful What You Wish For

filmine yorum yap!
Aslı B.
25 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Ben sana katılmıyorum Kaan.. "Müthiş müthiş müthiş" üçlemesi yapacak kadar müthiş bir film değil. Tahmin edilebilir bir konu tamam sonu şaşırtıyor ama filmin geneline bakarsak vasat. Benim fikrim bu. Hiç izleyecek film bulamazsanız belki izleyin derim.
Mustafa
18 Aralık 2022
Usta Yorumcu
Imdb puanı ve filmin gidişatından dolayı biraz klişe gençlik filmi beklerken beklentimin çok üstüne çıkan bir film oldu.
Özlem Ö.
27 Haziran 2021
Şaşırtıcı bir sonu var. İzleyince pişman olunur mu? tabi ki de hayır :)
Kaan A.
12 Haziran 2021
Sıkı Üye
İlk yarı tamamen klişeydi, ikinci yarı fena değildi ama sonu iyiydi.
Serkan B.
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Hafta sonu için keyifli bir film. Ancak (Gerilim) tanımı çok uymamış. İzlemeye değer, akış gayet iyi.
Saliha E.
27 Ekim 2020
Sıkı Üye
Keyifli ilerliyor. Film bulunamadığı bir zaman izlenir, sıkmaz.
Gökhan Özkol
25 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Film gayet başarılı, sıkmadan ilerliyor. Puanı çok az bence biraz daha fazla olabilirdi. Sonunda şaşırmadım desem yalan olur. Kıvamında bir film. Keyifli vakit geçireyim, sonunda da biraz şaşırayım diyorsanız kesinlikle izleyin.
ayten Y.
02 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Gone Girl tarzı bir havası vardı, daha doğrusu konu bakımından benziyordu. Ama tahmin edilebilir yanları çoktu. En son kadınların olayını tahmin edememiştim. Telefonu gördüğü anda tamam haklısın demesini garipsemiştim sadece. Ve sonda kanıt bırakmalarına sevindim. Maalesef izlediğiniz film sayısı artarken, filmleri tahmin etme oranınız da artıyor.
SPOILER [GÖSTER]
Aytek S.
10 Aralık 2018
Usta Yorumcu
tam yoruma seyri güzel ama onlaraca defa polisiye dizilerde izlediğimiz konu diye yazıcağımı düşünürkeen aaaaaaaaaaaaaaaa dedirtti ve bitti :(
Müberra T.
13 Ekim 2018
Sıkı Üye
Kaan bu sonra izle özelliğini dün fark ettim galiba yeni eklendi. Uykum olduğu için dün oraya eklemiştim şimdi bitirdim filme bayıldım diyebilirim. Afişi görünce entrikalarla dolu bir gençlik filmi sanmıştım ama buzdağının görünmeyen kısmı varmış. İzlenmeli bence...
Daha fazla yorum1
ne dilediğine dikkat et filmine dilediğine dikkat et filmi konusucareful what you wish for filmicareful what you wish for filmi konusufilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesigerilim filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.