Sonsuzluk Teorisi 2015 tr-TR

Sonsuzluk Teorisi (2015)

(Dram - Biyografi)
2015
IMDB
7.2
(3) 4 66 0 5
64
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
IMDB
7.2
BU FİLM
13b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
30 Kasım 2017
Matematik ile aranız nasıl? Daha bu sorunun başında bile canı sıkılanlar, yalnız değiller. Biz o matematiği hiç sevemeyenlerdeniz... ''Kaan ne alaka şimdi bu, filmden ne haber?'' diye iç geçiriyordur şimdi bazılarınız, hemen aydınlatayım. Filmimiz ünlü hintli matematikçi Srinivasa Ramanujan'ı konu alıyor. Dikkatli ve kendinizi vererek izlediğinizde koca bir hafta sonunuzu kurtarabilir. Devasa bir başarı öyküsü ve yer yer gözlerinizi nemlendirecek kıvamda dram dolu bir biyografi filmi. Tadını doyasıya çıkarın.

Sonsuzluk Teorisi - The Man Who Knew Infinity

filmine yorum yap!
E.N.A.
29 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Ağır işleyen bir film. Yine de bilim uğrunda yapılan fedakarlığın olması gereken boyutunu sonsuz bir takdir ile seyrederken, ayırdığınız zamanı anlamsız bulmuyorsunuz.
eowyn
13 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Farklı bir ortamda izlemiştim ve o atmosferde bile Ramanujan'ın çabası beni çok etkilemişti. Akıcı, kendini izlettiren bir film.
Derya Y.
05 Aralık 2019
Çaylak
Dram, biyografi gibi kelimeler görünce uzaklaştırmasın kimseyi... Dışlanarak, ezilerek, kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyerek, emek vererek kazanılmış bir başarı öyküsüdür bu... Ben beğendim.

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.