Padman 2018 tr-TR

Padman (2018)

(Dram - Komedi - Biyografi)
2018
IMDB
7.8
(11) 4 59 0 5
58
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
11 Yorum
IMDB
7.8
BU FİLM
25b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
28 Mayıs 2020

Öncelikle 2 saatlik bir film sizi bekliyor, bunu da peşin peşin söylüyorum ki zamanınız kısıtlıysa hiç burada zaman kaybetmeden başka tavsiyelere ışınlanın... Şimdi filmimiz, gerçek bir hikayeyi konu alan bir Hint filmi. Şimdi "Hint" lafını duyunca hemen şarkılı türkülü, danslı manslı bir film canlanmasın aklınızda, bu filmde o benim de pek sevmediğim sahnelerin toplamı en fazla 5 dakika... Eşini seven ve girişimci bir ruha sahip bir adamı konu alıyor filmimiz. Kendisi, 1 milyar nüfuslu Hindistan'daki çoğu kadının, pahalı olması nedeniyle özel gününde Ped kulanmadığını, kullanamadığını fark ediyor ve bu konuyu önce eşine, sonra da ailesine açıyor. Fakat adı sapığa kadar çıkıyor... İşte böyle zor bir kültürün, ortamın tam ortasında birçok engel ile mücadele etmeye çalışan bir adamın hikayesini izleyeceksiniz. Film gerçekten benim beğenimi kazanmayı başardı. Bana "Bunca zamandır nasıl izlememişim?" dedirten filmleri çok seviyorum. İşte bu film de onlardan biri oldu. Yer yer duygulanıp, yer yer de gülümsedim. Eğer Hint filmlerine ön yargınız varsa beni dinleyin ve bu filmi hemen şimdi izleyin. Bu kadar olmasa da beklentimin çok üzerinde çıkan bir başka Hint filmi tavsiyeme de buraya tıklayarak göz atabilirsiniz. Aşağıya yorumunuzu bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın! 

Padman - Padman

filmine yorum yap!
Mel
02 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Hint filmlerini seven birisi olarak bu film benim en sıkıldığım hint filmiydi. Konu güzel ama işlenişi gerçekten sıkıcıydı. Vakti olan izlesin. Hint filmi ön yargısının kırılması için izlenecek ilk film bence kesinlikle bu film değil.
Burçin A.
03 Ağustos 2020
Çaylak
İlginç, etkileyici, eğlenceli, bol mesajlı güzel bir filmdi.
Gökhan Özkol
31 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Çok fazla ertelemeden izlediğim için aşırı mutluyum, hayatımda izlediğim en muhteşem filmlerden. Hiç vakit kaybetmeden, kararsız kalmadan gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz. İyi seyirler.
Ayşegül A.
19 Temmuz 2020
Sıkı Üye
Bizim aile film izlemeyi çok sever. Bir araya geldiğimizde ne izleyelim sorunsalları başlar, en son saat gece yarısını gösterir ya da seçilen film beğenilmez yarıda kesilir herkes odasına çekilir. Kaan'ın bu tavsiyesi aile içi şiddetine son verdi çok şükür.
Serhat K.
23 Haziran 2020
Çaylak
Yarım bıraktığım filmi izledim sonunda; Klasik bir başarı öyküsü filmi. Hint toplumu ve kültürü hakkında fikir veriyor her Hint filminde olduğu gibi...
Miraç I.
22 Haziran 2020
Usta Yorumcu
Film güzel evet bazı yerlerinde sıkıldım ama izlemeye değer bir film. Zaten gerçek hayat hikayesi olunca insanı çokca etkiliyor. Azmine hayran kalınacak bir insan ve filmde de bunu çok güzel yansıtmışlar.
Serhat K.
04 Haziran 2020
Çaylak
İlk yarım saat bir adamın "kadın pedi" üzerine çabalarını izledim, konu değişir ümidiyle, değişmeyince bıraktım.
Sinan Ü.
01 Haziran 2020
Çaylak
Film harikulade zaten ona kimsenin lafı olamaz. Ayrıca bu filmi seven herkes aynı oyuncuyu yani Akshay Kumarı 'Toilet' filminde de izlemeli. O da efsane bir filmdir.
Gülca Ç.
30 Mayıs 2020
Film bence harika izlenmesi gereken filmlerden. Ayrıca harika bir mesaj içeriyor. Kaan hint filmi olarak "3 idiots"u da öneririm sana hem eğlenceli hem etkileyici.
Hazal C.
29 Mayıs 2020
Sıkı Üye
Film çok güzel, hiç düşünmeden izlemenizi öneririm. Kaan 2017 yapımı "toilet" filmini de mutlaka izle derim tavsiye olarak da gönderdim! :)
Daha fazla yorum1
hint filmlerihint filmi önerileriyaşanmış filmlerpadman konusupadman yorumpadman yorumlarpadman izlepadman filmi oyuncularen iyi hint filmleribollywood filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.