Ocean's 8 2018 tr-TR

Ocean's 8 (2018)

(Komedi - Suç)
2018
IMDB
6.3
(14) 4 111 0 5
99
12
İZLEDİM
SONRA İZLE
14 Yorum
IMDB
6.3
BU FİLM
15b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
01 Mayıs 2020

Bu filmi izlemem için aranızdan "Seray Kıvanç" göndermiş. Kendisine teşekkürler ediyor, profiline göz atmanız için yukarıya sabitliyor ve asıl konumuza geçiyorum... Filmimiz, 2000'li yılların başlarında çıkan ve çoğunluk tarafından beğenilen Ocean's film serisinde George Clooney'nin canlandırdığı karakterin, hapisten yeni çıkan kız kardeşini konu alıyor. Cezaevinden çıkan kadın, içerideyken yıllarca bir soygunun planını yapıyor ve dışarıya çıkar çıkmaz da ilk iş olarak bu planını hayata geçirecek bir ekip kurma telaşına düşüyor. İşte filmimiz de, bu çılgın ekibin giriştiği soygun macerasını işliyor... Öncelikle ünlü erkeklerin başrol olduğu ilk Ocean's'lar gibi bu film de ünlü kadın aktörlerden oluşuyor ki aralarında "Rihanna" bile var. İşte 8 kişiden oluşan bu ekibin, yer yer eğlenceli, yer yer de "Vay be" dedirten dahice taktikleri ile giriştiği bir soygunu izliyoruz. Film beni hiç sıkmadı diyebilirim. Zaten bu oyuncular ile ne çekilse çekilsin, ortaya seyir keyfi yüksek bir şey çıkacağından da eminim. Soygun filmlerine ilginiz varsa, şöyle ortalamanın bir tık üzerinde, ünlü oyuncu kadrosuyla keyifli bir film izlemek isterseniz bu film tam aradığınız şey olabilir. Eğer bu filmden sonra birkaç iyi soygun filmi daha görmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Film ile ilgili olumlu veya olumsuz yorumlarınızı aşağıya mutlaka bırakın. Hadi tadını çıkarın! 

Ocean's 8 - Oceans 8

filmine yorum yap!
Bülent K.
07 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Kadroya bakın yeter. Onun bile ayrı bir seyir zevki var. İzlemiş olmak ise 10 numara... Tüm seriyi izlemelisiniz bence...
Helinn
13 Eylül 2021
Sıkı Üye
O kadro neydi öyle... Tüm camia var maşşallah. Kurgusu güzeldi, ortalamanın üzerinde bir filmdi son derece keyifliydi hiç sıkılmadım.
Ayşe E.
21 Ağustos 2021
Sıkı Üye
İzlerken çok zevk aldığım, ayrıca kadrosuyla da beni etkileyen filmlerden.
Serkan B.
15 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Kadrosu ile beklentiye girmemeniz gereken dozda, konusu itibarı ile tadında aksiyonun ve komedinin harmanladığı akıcı bir yapım.
Uğur S.
11 Temmuz 2021
Çaylak
İzlemesi keyifli, eğlenmek için izlenebilir. Ayrıca oyuncu kadrosu da çok iyi.
şuleşule
21 Haziran 2021
Çaylak
Buradan görüp izledim. Oyuncu kadrosu beklentiyi çok yükseltse de senaryoda filmi diğer soygun filmlerinden ayıran bir şey yok. Bunun yanı sıra karakterler arasında geçen eğlenceli diyaloglarla beraber sıkılmadan izledim.
Zeynep E.
30 Kasım 2020
Çaylak
Klasik bir senaryosu var ama oyuncular çok iyi. Tam kafa dağıtmalık bir film. Boş vakit bulunca izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum.
Kaan A.
15 Kasım 2020
Sıkı Üye
Bir kesimi mutlu etmek için harika bir seriyi nasıl bok edebiliriz diye Doctor Who, Star Wars, King Arthur'la beraber hiç edilmiş bir film serilerinden birisi. Daha önce bu serinin herhangi bir filmini izlememiş birisiyseniz izleyin ama benim gibi tüm seriyi ya da en az birini izlemişseniz izlemeyin, bir şey kaybetmezsiniz.
destalyad
25 Eylül 2020
Sıkı Üye
Klasik soygun filmi her dakikası koşturmaca dolu. Ancak oyuncu kadrosu muazzam. Hele Sandra, Sarah ve Helena'yı bir arada takım halinde görmeye bu kadar ihtiyacım olduğunu bilmiyordum...
ayten Y.
24 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Mükemmel! Mutlaka izleyin. En az serinin ilk filmi 11 kadar iyi.
Daha fazla yorum4
soygun filmlerisoygun filmi önerilerioceans 8 konusuoceans 8 yorumoceans 8 yorumlaroceans 8 oyuncularnetflixte izlenecek iyi filmlersoygun filmi tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.