Oda 2015 tr-TR

Oda (2015)

(Gerilim - Dram)
2015
IMDB
8.2
(21) 4 156 0 5
151
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
21 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
07 Ocak 2018
5 yaşındaki çocuğu ile bir odada yaşamaya çalışan bir anneyi konu alıyor filmimiz. Bu ikilinin, çaresizlikler içinde hayatta kalmalarını ve içinde bulundukları durumdan kurtulmaya çalışmalarını izliyoruz. Temposu giderek artan filmlerden, bu yüzden başlarda biraz durgun gelecektir, sabredin derim. Çünkü film giderek artan temposu ve gelişen olayları ile benden birkaç damla gözyaşını hak etti... Muhtemelen sizde de aynı etkiyi bırakacaktır. Ben daha fazla detay vermeden hadi koşup bu bol ödüllü filmin tadını çıkarın!

Oda - Room

filmine yorum yap!
Ahmet. G.
10 Ağustos 2023
Çaylak
Harbi ağlatıyor be aga.. "ağlatsın" kategorisi için uygun. Tavsiye ederim.
Mustafa
27 Aralık 2022
Usta Yorumcu
Gerçek bir olaydan esinlenerek yapılmış muhteşem bir dram filmi. Çocuğun dış dünya hakkındaki düşünceleri, kurduğu hayaller ve saflığı beni çok etkiledi. Imdb puanı bana göre biraz abartılı geldi. Yavaş akan filmleri sevmiyorsanız tavsiye etmem.
Bülent K.
10 Kasım 2022
Usta Yorumcu
Öncelikle söylemeliyim ki son zamanlarda izlediğim en etkileyici ve bence duygusal filmlerden birisiydi. Film zaten bir roman uyarlaması olduğu için diyaloglar ve bu diyaloglarda anlatılanlarda çok iyi. Film size kitabı okuyormuşsunuz hissi veriyor. İkinci olarak oyunculuklar, Brie Larson bu filmle en iyi kadın oyuncu ödülünü kazanırken Jacob Tremblay'e yaşı küçük diye haksızlık yapılmış bence. Çocuk mükemmel oynamış, resmen rolün hakkını vermiş. Şu an 16 yaşında olan Jacob zaten bir çok ödül kazanarak geleceğini çoktan parlatmış. Mutlaka izlenilmesi gereken filmlere eklenmesi gerekir bence. Şimdiden iyi seyirler.
Beyza Y.
01 Ocak 2022
Sıkı Üye
Başta ne olduğunu pek anlamayabilirsiniz ama ortası ve sonu baya güzeldi, ben çok beğendim.
Daphne
01 Eylül 2021
Sıkı Üye
Film, başlarda merakımı cezbetti. Fakat bir yerden sonra hadi bi şeyler olsun diye bekledim. Daha farklı devam edebilirdi. Ya da ilk kısım aksiyonlu ve daha uzun tutulabilirdi.
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Beni en çok etkileyen filmlerden biri oldu, mutlaka izleyin, o kadar güzel ki.
Serkan B.
03 Nisan 2021
Usta Yorumcu
"Tek mekan" filmleri arasında kendine bir yer tutar kanatindeyim. İzlemeye değer, tavsiye ederim.
Nazlı Ç.
08 Ocak 2021
Sıkı Üye
Vakit geçsin diye bomboş bir zamanda izlenebilecek, bir çok noktasını bir miktar saçma bulduğum bir film olmuş. Yer yer sıkıntıdan düşüncelere dalmış bile olabilirim, yani o kadar yavaş akıyordu.
tagili8
26 Kasım 2020
Tek mekanda geçiyor çoğunlukla ama belli bir zaman sonra hafiften baymaya başlıyor buna rağmen izlemeye devam ettiriyor, gerilim yok dram yok ama sadece izletiyor.
Jennifer F.
16 Ekim 2020
Usta Yorumcu
Filmin, aldığı IMDB puanının altında bir yapım olduğunu düşünüyorum. Konu olarak farklı bir temayla karşılaşacak olsak bile film ilk 1 saatten sonra bayıcı bir hal alıyor. Baş rollerde oyunculuk harika fakat senaryo biraz fıs kalmış. Gerilim desen gerilim değil dramla da alakası yok.
Daha fazla yorum11

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.